28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer cu permisul suspendat, prins conducând drogat, cu 161 km/h

Șofer cu permisul suspendat, prins conducând drogat, cu 161 km/h

Un şofer a fost urmărit trei kilometri după ce a fost înregistrat de radar conducând cu 161 km/h în Mamaia, fiind în cele din urmă blocat în trafic. Poliţiştii au stabilit că el avea permisul suspendat, iar la testarea antidrog a reieşit că ar fi consumat amfetamină. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii cercetează un bărbat care a circulat cu 100 de km/h peste viteza legală şi care consumase substanţe interzise şi avea suspendat permisul de conducere.

”În concret, în cauză s-a reţinut că la data de 15.05.2024, în jurul orei 00.17, inculpatul P.S. a fost filmat cu aparatul radar de către un echipaj de poliţie rutieră în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia cu o viteză de 161 km/h, pe un sector de drum cu limita de 60 km/h.

Inculpatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, autoturismul său fiind urmărit şi blocat în traficul rutier după ce a mai parcurs o distanţă de aproximativ trei kilometri. După oprire, inculpatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum şi cu aparatul drugtest, ce a relevat o valore pozitivă pentru amfetamină”, au afirmat procurorii. 

Ei au stabilit că bărbatul este cercetat şi într-un alt dosar, pentru că a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. Instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Două fetițe, lovite pe trecerea de pietoni de un şofer beat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS