14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAeroportul Craiova, închis din cauza ceţii

Aeroportul Craiova, închis din cauza ceţii

Aeroportul Internaţional Craiova a fost închis ieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, o cursă fiind anulată şi alta amânată, din cauza ceţii dense. „Am fost nevoiţi, încă de aseară (luni seară – n.r.), să anunţăm că zborul CarpatAir pe ruta Craiova – Timişoara nu va putea decola. Şase dintre cei 25 de pasageri au plecat spre Timişoara cu o cursă Intercity, compania aeriană suportând costul călătoriei, iar restul călătorilor au preferat să zboare în zilele următoare, când aeroportul va fi practicabil“, a spus Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Internaţional Craiova.

Din cauza vizibilităţii reduse a fost anulată şi o cursă charter care venea de la Viena şi care ar fi trebuit să aterizeze la Craiova la ora 10.30. „Pasagerii zborului au fost informaţi că la Craiova vizibilitatea este foarte redusă, motiv pentru care au renunţat la zbor“, a adăugat Mircea Dumitru.

Este pentru a doua oară de la începutul anului când Aeroportul Internaţional Craiova este închis din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, după ce, pe 2 ianuarie, o cursă charter care trebuia să sosească de la Verona – Italia a fost amânată, iar o cursă de la Timişoara a fost anulată, pasagerii fiind transportaţi cu trenul până la destinaţie, însoţiţi de reprezentanţii firmei CarpatAir.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS