15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tinar a fost prins cu marijuana

Un tinar a fost prins cu marijuana

Un tinar din judetul Olt a fost surprins cind incerca sa vinda droguri unor politisti aflati sub acoperire. Deoarece ancheta se afla inca in desfasurare si se banuieste ca tinarul respectiv, de 18 ani, are legaturi cu o retea bine pusa la punct, oficiali ai Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Olt nu au vrut sa faca public numele acestuia.


Seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (SCCOA) din cadrul IJP, comisarul Dumitru Dumitru, a spus ca actiunea a fost incheiata dupa o perioada de pinda si cercetari, flagrantul fiind pus la cale intr-o cafenea apartinind unei benzinarii din Slatina. „Tinarul avea asupra lui 14 tigari cu marijuana, confectionate artizanal, pe care le vindea cu 1.500.000 de lei/bucata. In momentul flagrantului am actionat impreuna cu procurori ai Biroului Teritorial Olt din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Ancheta este in desfasurare pentru probarea intregii activitati infractionale a tinarului M.G.B., noi avind indicii ca ar fi implicate si alte persoane“, a precizat Dumitru Dumitru.


Seful IJP Olt, chestorul Ion Stoica, a declarat ca exista informatii conform carora in judetul Olt si in special in zona municipiului Slatina se consuma si se traficheaza droguri. Cazul tinarului slatinean i-a pus in garda pe politistii din cadrul SCCOA. „E ingrijorator ce se intimpla, deoarece, pina in prezent, au fost numai cazuri de droguri amestecate, iar de data aceasta este vorba despre droguri pure. Ţigarile gasite asupra tinarului erau confectionate numai din marijuana“, a precizat seful IJP Olt. Tinarul s-a ales cu dosar penal si este cercetat in stare de libertate pentru savirsirea infractiunii de detinere si vinzare de droguri de mare risc. Daca va fi gasit vinovat, el poate petrece in inchisoare pina la 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS