19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞase percheziţii în Craiova şi Caracal

Şase percheziţii în Craiova şi Caracal

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat, ieri, 6 percheziţii, în Craiova şi Caracal, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi efectuat activităţi comerciale ilicite cu produse contrafăcute sau provenite din contrabandă. Poliţiştii au indisponibilizat peste 15.500 de produse cosmetice, valoarea acestora fiind estimată la suma de 390.000 de lei.

Şase percheziţii în Craiova şi Caracal
Şase percheziţii în Craiova şi Caracal

Poliţiştii din Dolj specializaţi în investigarea infracţiunilor economice au efectuat 6 percheziţii în Craiova şi Caracal, la locuinţele mai multor persoane, cu vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani, bănuite de infracţiuni din domeniul drepturilor de proprietate industrială.

Bunurile confiscate aveau o valoare de 390.000 de lei

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit 15.566 de produse cosmetice purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, valoarea acestora fiind de aproximativ 390.000 de lei, precum şi 16 litri de băuturi alcoolice, fără timbru de marcaj fiscal, în valoare de 3.500 de lei.

Bunurile au fost confiscate

Bunurile, care ar fi urmat să fie comercializate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au indisponibilizat 37.950 de lei și 5.550 de euro.

Alte bunuri confiscate

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

La activităţile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS