19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr a furat seiful restaurantului la care lucrase

Un tânăr a furat seiful restaurantului la care lucrase

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut, fiind acuzat că a furat seiful unui restaurant din Sectorul 6 al Capitalei. Tânărul a lucrat în unitatea respectivă, iar furtul a fost sesizat de către managerul locaţiei.

”Un tânăr, de 25 de ani, este cercetat într-un dosar penal de furt calificat. În fapt, la data de 9 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi, de către reprezentantul unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în Sectorul 6, cu privire la faptul că, în perioada 8/9 aprilie 2024, din incinta restaurantului ar fi fost sustras un seif metalic, în înteriorul căruia se aflau peste 1.500 de lei”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că dosarul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 6 care au stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, fost angajat al firmei în cauză.

”Astfel, la data de 21 mai 2024, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi: Bărbat găsit mort într-o maşină care a ars într-un incendiu provocat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS