16.2 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – ACS Podari a încheiat cantonamentul din Serbia cu o victorie

Fotbal – ACS Podari a încheiat cantonamentul din Serbia cu o victorie

Ionuţ Şerban (la minge) şi colegii săi au încheiat cu o victorie la scor cantonamentul de la Kladovo (foto: fcpodari.ro)
Ionuţ Şerban (la minge) şi colegii săi au încheiat cu o victorie la scor cantonamentul de la Kladovo (foto: fcpodari.ro)

Divizionara C ACS Podari s-a impus cu scorul de 5-0 în partida amicală disputată ieri seară, la Majdanpek, contra echipei RK Rudar (Liga a IV-a din Serbia), acesta fiind ultimul test din cadrul cantonamentului de la Kladovo. Golurile doljenilor au fost marcate de Şerban, Preda, Săceanu, Dan Buzărnescu şi Dragomir.

Antrenorul Dragoş Bon a început meciul cu următorul unsprezece: Mecea – Socol, Dina, Chircan, Ciocioană – Săceanu, Marinoiu – Preda, Şerban, Badea – Dan Buzărnescu. Pe parcurs au mai intrat: Nedelcovici – Mirescu, Raicea, I. Sârmon, C. Sârmon, Geamănu, Dănuţ Stancu, Dragomir, Nuţă.

ACS Podari se va întoarce astăzi acasă, iar în Serbia a mai susţinut un meci de verificare în compania formaţiei Dunav Prahovo, pierdut la limită, scor 0-1. Următorul test va avea loc mâine, de la ora 18.30, la Podari, contra Dunării Bistreţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS