20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSeri de vară la modă cu gecile de blugi

Seri de vară la modă cu gecile de blugi

Vă numărați printre doamnele pasionate de fashion? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. Dacă vă doriți să aveți parte de nopți de vară cât mai fabuloase și să întoarceți toate privirile cu noile dumneavoastră ținute, aflați că vă puteți asorta cu niște super geci de blugi damă. În rândurile ce urmează, vrem să vă ajutăm pe această cale prin a vă prezenta modelele și stilurile de jachete din care puteți alege. Apoi, vă vom enumera și câteva idei de asortare, care cu siguranță vă vor impresiona apropiații. Urmând sfaturile noastre, vă garantăm că vă veți simți mai confortabil ca niciodată și că vă veți putea bucura de vară pe deplin. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Vara, este foarte important să ne adaptăm rapid la schimbările de temperatură. De la zilele călduroase, uneori chiar caniculare, până la serile mai răcoroase și liniștite, aveți o mulțime de situații de luat în considerare. Însă, astăzi, ne vom concentra strict pe serile de vară ce necesită purtarea mai multor rânduri de haine. Dacă sunteți adepta „layering-ului” și vă place să îmbinați texturile și materialele între ele, cu siguranță vă vor inspira ideile noastre de ținute. Dar, mai întâi de toate, vrem să vă prezentăm tipurile de geci blugi damă din care puteți alege. Asemenea sacourilor damă, și jachetele dispun de diverse mărimi, culori și stiluri reprezentative. De aceea este important să o alegeți exact pe cea care vi se potrivește. În continuare, vom trece la enumerarea promisă, iar apoi vă vom inspira cu ideile de outfituri pentru serile de vară. Cu siguranță veți găsi un stil favorit, care vi se va potrivi de minune. Iată din ce puteți alege.

Gecile blugi damă se găsesc în modele oversized, cropped sau normale. Fiecare are particularitățile sale și vine cu o utilitate aparte. Geaca oversized, de exemplu, vă oferă libertate în mișcare și vă acoperă o parte mai mare din corp. Este alegerea perfectă pentru serile de vară răcoroase sau ploioase. Gecile cropped și normale, pe de altă parte, au un efect elegant și vă scot în evidență silueta. În funcție de preferințele în materie de modă, alegeți modelul favorit în consecință. Totodată, mai trebuie să luați în considerare încă un aspect: aceste jachete dispun și de mai multe stiluri. Principalul și cel mai popular stil este încheierea cu nasturi de metal. Acest stil clasic vă va oferi un look casual, plăcut. Mai aveți la dispoziție și stilul cu încheiere prin fermoar. Acesta se va asorta ținutelor moderne și elegante. Nu în ultimul rând, mai puteți alege și stilul cu 4 sau mai multe buzunare. Dacă aveți nevoie de un loc în care să vă țineți toate bunurile aproape, fără să mai purtați poșeta după dumneavoastră, această alegere este perfectă. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă asortați cu outfitul potrivit și veți avea o ținută superbă. Și pentru că tot am pomenit de outfituri, haideți să aflați și cum puteți asorta geaca aleasă într-o seară de vară.

Să spunem că optați pentru geaca oversized. Aceasta se va potrivi de minune cu o piesă vestimentară mai mulată, care va completa ținuta la perfecție. Sfatul nostru pentru sezonul călduros este să o purtați alături de o rochie mini, neagră. Dacă doriți să ieșiți la restaurant cu partenerul sau poate vă întâlniți cu prietenele în oraș, la o seară de cocktail, rochia mulată cu jachetă oversized vor face furori. Puteți asota această îmbrăcăminte cu o pereche de bocanci sau ghetuțe cu talpă înaltă ori cu pantofi cu toc sau chiar adidași. Tot ce contează este să vă simțiți confortabil și să vă puteți mișca în voie.

O altă idee de outfit pentru serile de vară este și aceasta: dacă alegeți jacheta cropped, o puteți asorta cu o pereche de pantaloni cargo și un top scurt. Aici, paleta de culori poate varia mai mult față de cazul precedent, deci decizia stă la latitudinea dumneavoastră. Aveți grijă doar ca nuanțele alese să se completeze reciproc. Puteți opta, de exemplu, pentru un tricou maro, pantaloni bej, adidași negri și o jachetă bleu. Așa, veți întoarce toate privirile și cu siguranță vă veți simți la modă. Această ținută se va potrivi perfect la birou sau la plimbare.

Nu în ultimul rând, mai aveți o opțiune de asortare la dispoziție. Dacă sunteți în vacanță sau mergeți la un eveniment, purtați geaca blugi damă cu o rochie lungă vaporoasă sau cu o fustă confortabilă. Puteți alege fără griji balerinii, sandalele sau adidașii, în funcție și de cât de mult veți merge pe jos. O jachetă normală, nici cropped, nici oversized, se va potrivi fabulos cu îmbrăcămintea mai largă, completând astfel texturile și liniile ținutei.

Acum că ați aflat cum puteți asorta această piesă vestimentară pentru serile de vară, ce spuneți? Vă simțiți pregătită să concepeți propriile outfituri? Nu trebuie decât să vă dați frâu liber imaginației și, cu siguranță, vă veți uimi toți apropiații. Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Sperăm că v-am fost de ajutor și vă dorim happy shopping!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS