20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGică Craioveanu îl avertizează pe Mihai Rotaru

Gică Craioveanu îl avertizează pe Mihai Rotaru

Fostul mare jucător al Băniei, Gică Craioveanu, a comentat pe tema meciului de baraj cu U Cluj. El s-a arătat mulţumit de deznodământ, dar i-a transmis un mesaj important lui Mihai Rotaru legat de posibila plecare a lui Mitriţă.

„A fost un meci tactic, destul de slab, dar cu tensiune la lovituri de la 11 metri. Nu mă așteptam să rateze chiar Nistor, cel mai bun jucător al lor a ratat. Nistor a fost un jucător foarte bun și important la Dinamo, Craiova și la Cluj. Când toată lumea se aștepta să marcheze, a ratat! Craiova are acum puține șanse în Europa, dar eu cred că Mihai Rotaru va face o echipă bună. Dacă îl vinde pe Mitriță trebuie să ia cinci sau șase jucători. Dacă nu îl vinde, îi trebuie trei sau patru jucători“, a declarat Gică Craioveanu.

Acesta a mărturisit că el este singurul care îi spune „Mike“, aluzie la scandalul din urmă cu câteva săptămâni dintre finanţatorul Ştiinţei şi Ilie Dumitrescu: „Mike va face o echipă bună… Eu sunt singurul care pot să-i zic așa, din câte am înțeles (râde)“.

Citeşte şi: Pavel Badea: „Să sperăm că se va întări echipa“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS