20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopila dispărută din Breasta, găsită fără viaţă într-o râpă

Copila dispărută din Breasta, găsită fără viaţă într-o râpă

-

Oamenii legii au găsit, în urmă cu puţin timp, copila de 2 ani şi 5 luni, dată dispărută în cursul zilei de luni. Potrivit unor surse judiciare, fetiţa a fost găsită fără viaţă, la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, într-o râpă. După dispariţia fetiţei, au fost mobilizaţi peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

Căutările minorei Raisa Maria Nicoleta Stan, de 2 ani și 5 luni, dată dispărută luni, în jurul prânzului, au continuat şi noaptea trecută. Au fost implicaţi în căutări polițiști dotați și cu dispozitive de termoviziune, jandarmi şi pompieri. Au participat şi lucrători de la Slvamont Gorj și Vâlcea, care au venit cu drone cu termoviziune. Căutările au fost făcute pe o zonă de aproximativ 15 km pătrați. De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI care a acordat sprijin aerian.

Din păcate, în acestă dimineaţă, fetiţa a fost găsită fără viaţă. Potrivit unor surse judiciare, corpul neînsufleţit al copilei a fost găsit la câteva sute de metri de casă părinţilor, într-o râpă.

Poliţiştii doljeni au explicat că fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii a murit fata de 2 ani şi 5 luni.

Citeşte şi: Trei doljeni, condamnaţi pentru viol şi pornografie infantilă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS