20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTrofeul MaDonna Maria şi-a ales câştigătorii

Trofeul MaDonna Maria şi-a ales câştigătorii

În weekend-ul tocmai încheiat a avut loc cea de-a cincea ediţie a Trofeului MaDonna Maria, o competiţie destinată juniorilor U10, U12 ŞI U14 şi organizată la Tenis Club Stănică. Sportivi din toate părţile ţării au tras tare pentru trofeu, dar şi pentru premiile puse în joc, unele dintre cele mai mari din circuit la nivel naţional.

S-au acordat distincţii şi premii la cele trei categorii de vârstă, după cum urmează:

U10 feminin – locul I (Yasmine Belletamar), locul II (Emira Dasoveanu), locul III (Amalia Gună);
U10 masculin – locul I (Andrei Griguţa), locul II (David Cîrnat), locul III Rareş Ispas);

U12 feminin – locul I (Cristina Duţă), locul II (Ingrid Ancuţa), locul III (Giulia Ungureanu);
U12 masculin – locul I (Achim Ionescu), locul II (Rareş Ştefănescu), locul III (Robert Laszlo);

U14 feminin – locul I (Sonia Hîrşcu), locul II (Dariana Roată), locul III (Raluca Dumitru);
U14 masculin – locul I (David Goldiş, sportiv al clubului Tenis Club Stănică şi component al lotului naţional al României).

În probele de dublu U14 au triumfat Laszlo Robert / Torok Vlad, la masculin, respectiv Clara Popescu / Raluca Dumitru, la feminin.

Victor Stănică: „Maternitatea ne-a asigurat de continuitatea acestei competiţii“

La scurt timp după finalul competiţiei, Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică a vorbit cu GdS despre desfăşurarea turneului. Acesta a menţionat, totodată, că Maternitatea MaDonna Maria doreşte în continuare să susţină tenisul şi că va organiza competiţia şi în anul care vine.

„A fost o competiţie echilibrată, palpitantă chiar, cu meciuri disputate şi trăite la intensitate maximă. Sportivii au fost ambiţioşi şi au demonstrat că şi-au dorit mult trofeul şi premiile puse în joc. Vremea a ţinut cu noi, nu am avut parte de condiţii meteo nefavorabile. Meciurile de dublu au fost un deliciu pentru spectatori, fiind extrem de apreciate în rândul jucătorilor.

O surpriză inedită a fost la U10 feminin. Câştigătoarea celei de-a 5-a ediţie a trofeului a fost Yasmine Belletamar, o fată născută chiar în cadrul maternităţii MaDonna Maria. Copiii au fost încântaţi şi nerăbdători să primească premiile, dar să şi achiziţioneze materialele sportive necesare pentru pregătirea lor. Le mulţumim celor de la MaDonna Maria pentru implicare şi pentru că au promis că această competiţie va continua şi în anii următori. Maternitatea ne-a asigurat de continuitatea acestei competiţii şi aşteptăm cu nerăbdare ediţia din 2025“, a declarat Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: Karate / Centura Neagră Craiova, rezultate şi prestaţii deosebite la Cupa Europeană şi CE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS