23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii vor victoria sub Tâmpa

Gorjenii vor victoria sub Tâmpa

Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 15.30, în Ardeal, pe FC Brașov, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a din Liga I. Disputa se anunță dificilă, „Steagul roșu“ beneficiind de o clasare bună și de liniște, lucruri dorite și de gorjeni, care și-ar putea pierde antrenorul în cazul unui eșec. „Meciul de la Brașov este posibil să fie un capăt de drum“, a punctat tehnicianul Petre Grigoraș în conferința premergătoare deplasării în Ardeal.
„Eu sunt încrezător și vreau să le transmit această stare și jucătorilor. E nevoie și de o schimbare de atitudine pentru a putea câștiga această partidă. Deocamdată, mă gândesc doar la meciul cu FC Brașov, o partidă foarte dificilă, foarte grea, cu o echipă cu un moral foarte bun după victoria de la CFR Cluj. Noi avem moralul destul de șifonat după egalul cu Chiajna, deci sunt două stări de spirit total diferite, dar nici un meci nu seamănă cu altul și ne dorim să avem o evoluție bună, iar de data asta să avem parte și de un rezultat bun“, a precizat Petre Grigoraș.
Partida de sub Tâmpa va fi arbitrată de o brigadă din București, compusă din Iulian Dima, Vasile Marinescu și Iulian Radu, „rezerva“ Dan Florin Dreve fiind din Cluj. Observatori au fost desemnați Adrian Vidan (Bucureşti) și Romulus Gabor (Hunedoara).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS