15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş: Va dura mult să ne revenim!

Petre Grigoraş: Va dura mult să ne revenim!

Pandurii Târgu Jiu traversează o perioadă „neagră“ în acest moment, nu mai sperie şi nu mai bate pe nimeni, povara titulaturii de vicecampioană a României atârnând foarte greu la gâtul său. Chemat să salveze situaţia, Petre Grigoraş nu a reuşit până acum să schimbe ceva în bine în jocul gorjenilor, care sâmbătă seară au cunoscut al doilea eşec cu noul staff pe bancă. Pandurii au fost învinşi la limită, scor 0-1, în deplasare, de FC Vaslui, o formaţie care tocmai a aflat că nu a primit licenţa de Liga I pentru ediţia viitoare de campionat şi ai cărei jucători nu au mai fost plătiţi de luni bune. Moldovenii s-au impus graţie unui supergol reuşit de Liviu Antal, care a reluat din vole, la colţul lung, o centrare venită de pe partea dreaptă (’60).
FC Vaslui: Straton – Bahia, Balaur, Prahic, Muşat – Razzotti, Madson – Antal (’78, Buziuc), Abelairas (’76, Pătulea), Enescu – Temwanjera (’90+3, Mareş). Antrenor: Florin Bularda.
Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Bratu, Erico, Momcilovic – Nistor, Anton, Nicandro (’75, Elton) – Dos Santos (’66, Shamsin), Matulevicius, Nicoară (’66, Ciucur). Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Madson ’22, Enescu ’76 / Momcilovic ’43, Anton ’51.
Au arbitrat: Adrian Ilyeş – Bogdan Velicu, Dan Vasile Popescu.

„Suntem o echipă blazată, lipsită de nerv şi sleită de puteri“

La finalul jocului, antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, a făcut o scurtă analiză a jocului, iar „calculele“ nu au fost deloc bune. „Vasluienii sunt dărâmaţi psihic, dar şi-au apărat blazonul şi îi felicit pentru modul cum au făcut-o. A venit acea fază de excepţie, în care Antal a înclinat balanţa cu un gol foarte frumos, deşi jocul se ducea către un 0-0, fără «sare» şi «piper», bineînţeles, pentru că a fost o partidă destul de anostă. Din păcate, noi suntem o echipă blazată, lipsită de nerv şi sleită de puteri. Dorinţă a fost, dar putinţă mai puţină. Toată lumea a fost învăţată să jucăm spectaculos, dar va dura să ne revenim. Totuşi, vom lupta până la capăt în fiecare meci. În ultimele etape vom încerca şi poate vom reuşi să câştigăm şi noi câteva puncte. Mi-aş fi dorit un rezultat de egalitate, dar iată că nu am reuşit nici astăzi să marcăm. Mai am timp până la vară să mă decid asupra jucătorilor, iar după vom vedea ce va fi“, a spus antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS