15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii joacă pentru onoare cu Dnepr

Pandurii joacă pentru onoare cu Dnepr

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, întâlneşte astăzi, de la ora 22.05 (Digi Sport 1), în deplasare, formaţia Dnepr Dnepropetrovsk, partida contând pentru etapa a 5-a din grupa E a Ligii Europa. Confruntarea din Ucraina are o miză morală pentru gorjeni, care nu mai au nici o şansă de a prinde primăvara europeană, dar intenţionează să-şi ia revanşa pentru înfrângerea înregistrată în manşa tur, scor 0-1, pe „Cluj Arena“.
„Unii dintre noi visează la un transfer la o echipă mare în Europa. Mergem să jucăm şi să obţinem un rezultat bun, să îndreptăm rezultatul din tur“, a spus Eric de Oliveira, la Dolce Sport.
În lotul convocat de Cristi Pustai pentru meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk au fost convocaţi şi doi dintre juniorii clubului oltean, Andrei Piţian şi Bogdan Dănăricu. Ambii au 18 ani şi sunt componenţi ai echipei de juniori republicani A, ei evoluând şi la „satelit“, în Liga a III-a. Din lotul care s-a deplasat în Ucraina mai fac parte jucătorii: Mingote, Stanca, Pleaşcă, Rada, Eric De Oliveira, Breeveld, Dos Santos, Paulo Dinarte, Momcilovic, Adrovic, Buleică, Paraskevas, Ciucur, Cristea, Sipoto Bohale şi Distefano.
Confruntarea Dnepr Dnepropetrovsk – Pandurii Târgu Jiu va fi arbitrată de o brigadă cipriotă, compusă din: Leontios Trattou (la centru), Michael Soteriou, Athinodoros Ioannou (asistenţi), Marios Panayi, Marios Tsaggaris (asistenţi suplimentari) şi Aristides Christou (rezervă). Delegat UEFA va fi georgianul Dimitri Bokeria, iar observator de arbitri azerul Asim Khudiyev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS