15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRăzbunaţi-vă pe clujeni pentru eliminarea din Cupă!

Răzbunaţi-vă pe clujeni pentru eliminarea din Cupă!

SCM-U Craiova – „U“ Mobitelco Cluj este unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei în Liga Naţională de baschet masculin. Cele două echipe s-au întâlnit şi în Cupa României, iar oltenii au fost eliminaţi.

Sala Polivalentă din Craiova va găzdui duminică, de la ora 20.00 (DigiSport3), un meci de baschet masculin extrem de atractiv. SCM-U Craiova primeşte vizita formaţiei „U“ Mobitelco Cluj, în etapa a şasea din Liga Naţională. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, opt, ocupând locurile şapte, respectiv opt.
Craiova şi Cluj se cunosc foarte bine, deoarece la începutul sezonului s-au duelat în Cupa României. Oltenii s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 82-78, dar la Cluj gazdele au câştigat cu 83-70 şi s-au calificat în turul următor.
Clujenii vin în Bănie cu gândul să câştige. „Sperăm să facem un joc bun şi să câştigăm. Probabil vor veni mulţi fani la sală să îi susţină, dar suntem pregătiţi. Va fi un meci foarte greu, intens. I-am bătut pe craioveni în Cupa României, la noi acasă, şi i-am eliminat din competiţie, şi probabil vor să se răzbune pentru această eliminare“, a spus jucătorul Cătălin Baciu, pentru site-ul oficial al echipei clujene.
Antrenorul Dorin Pintea a punctat faptul că jucătorii săi vor avea un meci dificil: „Ne întâlnim a treia oară cu echipa din Craiova în acest început de sezon şi ne cunoaştem destul de bine. Pentru noi este foarte important să obţinem victorii în deplasare. Ne dorim foarte mult să obţinem cele două puncte la Craiova. Am avut toată săptămâna probleme de sănătate cu unii jucători şi nu prea am putut să ne antrenăm în condiţii normale, dar pentru meciul de la Craiova jucătorii care vor intra în teren vor da totul pentru acest meci. Craiova este o echipă foarte bună, omogenă, o echipă care a avut rezultate foarte bune în Cupa Balcanică“.
SCM-U Craiova vine după un succes obţinut în Liga Balcanică, în Polivalentă, cu echipa muntenegreană Teodo Tivat (scor 87-76). Antrenorul Andelko Mandic este conştient că va fi un meci greu: „Meciul cu Clujul este greu. Clujul este o echipă serioasă şi va veni să lupte la Craiova“.
Managerul echipei, Marius Toma, a chemat publicul să vină la încrâncenatul meci cu „U“ Mobitelco Cluj-Napoca. Preţul unui bilet este de cinci lei, iar copii sub 14 ani vor intra gratuit.
Unii componenţi ai echipei alb-albastre au mers joi la Şcoala Gimnazială „Sfântu Dumitru“ (nr. 18), unde au poposit aproape două ore, timp în care au oferit autografe şi s-au fotografiat cu elevii care sunt nelipsiţi la meciurile echipei din Polivalentă. Cealaltă echipă din Oltenia, Energia Rovinari, a a învins, vineri, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 81-76.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS