15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Năstăsie înfruntă bucureştenii

Trupa lui Năstăsie înfruntă bucureştenii

ACS Viitorul Municipal Craiova va întâlni astăzi, de la ora 17.00, la Işalniţa, formaţia Metaloglobus Bucureşti, partida contând pentru etapa a 4-a din Liga a III-a, seria 3. Gruparea din Bănie, antrenantă de Nicu Năstăsie şi Florin Dumitru, vine după un eşec la Tunari, scor 2-3, rezultat în urma căruia nu şi-a pierdut poziţia a treia din clasament, iar astăzi este gata să bifeze victoria şi să continue lupta pentru primul loc.
„Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu un adversar cu experienţă, pentru că am înţeles că Metaloglobus şi-a păstrat lotul de anul trecut în mare măsură. Nici la noi nu au intervenit atât de multe modificări şi eu zic că faţă de sezonul trecut suntem mai valoroşi şi ţinând cont că vom juca pe teren propriu nu avem voie să ratăm victoria. I-am bătut şi anul trecut, trebuie să-i învingem şi acum. Sunt convins că vom face o partidă bună“, a declarat portarul Nicuşor Grecu, pentru GdS.
Optimismul se regăseşte şi în rândul conducătorilor, mai ales că faţă de runda trecută lotul este mult mai numeros, pentru acest joc revenind „suspendatul“ Cătălin Dinu şi accidentaţii Ionuţ Jianu şi Cosmin Turcin, singurul indisponibil fiind Florin Epure. „În etapa trecută, nu am aliniat noi cea mai bună formulă de echipă, dar în jocul acesta va fi altceva. Noi suntem optimişti, mizăm pe o victorie frumoasă“, a punctat directorul sportiv al divizionarei C, Ion Mihai, pentru GdS.
Şi antrenorul Nicu Năstăsie este de părere că punctele trebuie să rămână în Bănie, fiind convins că elevii săi au înţeles ce au greşit în meciul trecut şi nu vor repeta erorile. „Eu am tot vorbit în această săptămână cu băieţii şi zic că au înţeles ce nu a mers la Tunari. Nu că am fi făcut un joc prost acolo, pentru că noi suntem mulţumiţi de atitudinea lor din acel meci, cu mici excepţii, când au fost neatenţi şi, din păcate, au fost taxaţi de adversar. Filosofia mea despre fotbal este simplă, eu îmi doresc să obţin maximum de la fiecare joc, în cazul de faţă trebuie să câştigăm cu Metaloglobus. Trebuie să câştigăm fiecare meci, indiferent de numele adversarului, iar dacă nu reuşim măcar să avem convingerea că am făcut tot ce a fost cu putinţă să facem“, a declarat Nicu Năstăsie, pentru GdS.
Partida de la Işalniţa va fi arbitrată de o brigadă din Târgu Jiu, avându-l la centru pe Adrian Sorin Costreie, ajutat la cele două tuşe de Lorin Adrian Udrea şi Ramona Doriana Bunget, observatori fiind desemnaţi Ioan Filip (Slatina) şi Valeru Răduca (Bucureşti).

Podariul, Vişina şi Balşul joacă mâine

Celelalte trei reprezentante ale Olteniei din Liga a III-a, seria 3, vor evolua mâine, de la ora 17.00. CS Podari va merge în „vizită de lucru“ în Olt, urmând să joace cu CS Vişina Nouă, Dorin Preda şi compania urmând să fie „dirijaţi“ de pe margine de Tibi Lung, rămas la cârma echipei după demiterea lui Marian Bâcu. Podărenii nu vor putea conta în acest joc pe Alexandru Mirescu, acesta fiind suspedat după ce a văzut de două ori „galben“ şi implicit cartonaşul roşu în meciul trecut. Disputa de la Vişina Nouă va fi arbitrată de Bogdan Dumitrache (Bucureşti), ajutat de asistenţii Cristian Ionuţ Măndită şi Roxana Ivanov. Observator de arbitri a fost desemnat Viorel Coacă, iar de joc, Ion Mataoanu (Bucureşti).
FC Balş, a doua echipă a judeţului Olt, va evolua pe teren propriu cu CS Tunari, fosta adversară a craiovenilor de la ACS Viitorul Municipal. În disputa de pe stadionul „Parc“, dreptatea va fi împărţită de o brigadă din Piteşti, compusă din Robert Avram, Claudiu Florea şi Marilena Cătălina Nan, observatori fiind desemnaţi Cătălin Cotora (Craiova), respectiv Virgil Crăciunescu (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS