15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt vrea puncte cu Damila

FC Olt vrea puncte cu Damila

Runda a 11-a din Liga a II-a, seria a II-a, consemnează şi primul derbi oltenesc din acest sezon, Damila Măciuca urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani, pe FC Olt Slatina. Obiectivele ambelor formaţii sunt identice, cele trei puncte puse în joc fiind dorite cu ardoare de cele două combatante. „Întâlnim o echipă organizată şi preocupată de joc. Pregătim meciul cât se poate de bine, ne-am luat toate informaţiile despre ei. Sper ca jucătorii să aibă mai multă încredere în ei faţă de jocurile precedente. Moralul, când eşti acolo jos, nu este unul strălucit, dar trebuie să gândim pozitiv. Este important să obţinem puncte, doar aşa jucătorii vor avea încredere în ei“, a declarat antrenorul slătinenilor, Corneliu Papură, pentru Gazeta Nouă.
De partea cealaltă, Iosif Melcea, mijlocaşul de bandă dreapta al Damilei, îşi doreşte mult să câştige sâmbătă jocul contra fostei sale echipe, FC Olt. „Nu putem câştiga toate jocurile, mai şi pierdem, obiectivul nostru e clasarea pe locurile 1-6. Erik Lincar are încredere în noi, ştie că putem mai mult. Se va vedea o schimbare în bine la jocul cu FC Olt, va fi altă atitudine faţă de ultimele trei meciuri. Cred că echipa a căzut puţin după jocul de la Mioveni“, a spus Melcea, conform liga2.ro. „Sunt dezamăgit de conducerea clubului de la Slatina, care nu m-a plătit pe ultimele şase luni, au zis că există seriozitate şi asta nu s-a văzut. Asta a fost, a trecut, acum vreau foarte mult un succes în jocul de sâmbătă“, a completat Iosif Melcea.
Cealaltă formaţie olteană din liga secundă, CSM Vâlcea, va juca în Zăvoi, tot sâmbătă, de la ora 11.00, contra ardelenilor de la Unirea Alba Iulia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS