15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză echitabilă

Remiză echitabilă

CS Real Craiova – Sporting Craiova 1-1
Au marcat:
Obreja/Cojocaru

Stadion „Termo“, spectatori 200.
CS Real: Bertea – Pozmac, Ristache, Stanciu, Tomescu – Bâscoveanu, Cergan, Cojocaru, Dunavăţu – Vâlciu şi A. Peşu. A mai intrat: Moacă. Antrenor: Sorin Pătraşcu.
Sporting: Neagu – Corcoş,Neacşu, Iacoviţă, Rogojină – Oprea, D. Buză, Goncea, Cl. Buză – Stan, Obreja. Au mai intrat: Foleanu, A. Maria şi Nistor. Antrenor: Cornel Roman.
Au arbitrat: C. Babadac-Ionescu – I. Babadac, Cătălina Nan.
Observator: Ion Ştefan.

Fotbalistele de la CS Real şi Sporting Craiova au remizat ieri, pe stadionul „Termo“, scor 1-1, într-un meci agreabil din cadrul campionatului naţional

Vremea frumoasă a adunat, ieri, un număr mare de spectatori la partida de fotbal feminin din Liga I între două echipe craiovene, CS Real Craiova şi Sporting, meciul desfăşurându-se la stadionul „Termo“, aflat la ieşirea din oraş.
Derbiul local a fost condus la centru de cea mai cunoscută femeie-arbitru din România, Cristian Babadac-Ionescu, ajutată la cele două linii de soţul său, Ionuţ Babadac, şi de Cătălina Nan – toţi din Alexandria. Cum duelurile din teren nu au depăşit limita regulamentului, cei trei „fluieraşi“ au avut parte de o partidă fără probleme.
Real pornea favorită, având în vedere istoricul întâlnirilor precedente din acest sezon, când s-a impus cu 5-1 în campionat şi 5-2 în Cupă, dar şi poziţia din clasament. Echipa lui Sorin Pătraşcu ocupa locul trei, cu 37 de puncte, în timp ce Sporting se afla pe locul şase, cu 22 de puncte.
Cu toate acestea, Sporting, echipă considerată oaspete ieri, a deschis scorul în minutul 32, prin Obreja, care a trimis mingea din marginea careului peste portarul advers, Flori Bertea, care ieri şi-a sărbătorit ziua onomastică.
Pe finalul primei reprize, Real a egalat din lovitura liberă a mijlocaşului Andreea Cojocaru.

Sorin Pătraşcu: Adversarele ne-au închis bine culoarele

În repriza secundă, echipa lui Sorin Pătraşcu a atacat în valuri, dar fetele de la Sporting s-au apărat eroic şi au mers pe cartea contraatacului. Omul de gol al Realului, Mădălina Vâlciu, a trimis de două ori mingea în bară. Goluri nu s-au mai dat, iar fiecare echipă a obţinut câte un punct.
„A fost un joc echilibrat. Am avut câteva situaţii clare de a marca, chiar şi două bare. Adversarele ne-au închis foarte bine culoarele şi pentru asta le felicit. Dacă ar fi acceptat să jucăm meciul pe terenul de la Sopot, care era mult mai bun, ne impuneam, pentru că suntem o echipă tehnică“, a spus după meci antrenorul CS Real Craiova, Sorin Pătraşcu.
Următoarea etapă este programată pe 1 mai, iar CS Real va juca pe teren propriu, cu CS Brazi, echipă cu care se află la egalitate de puncte şi cu care se luptă pentru locul trei. Sporting va evolua în deplasare, la Constanţa.

De Paşte joacă
în Franţa

Fotbalistele de la CS Real Craiova pleacă mâine seară în Franţa, unde vor participa la un turneu amical, în oraşul Amiens. La competiţie vor lua startul şase echipe de fete, patru din Franţa, una din Luxemburg şi Real Craiova, împărţite în două grupă. Oltencele şi-au propus să joace una dintre finale.
Cum turneul se va încheia pe 27 aprilie, jucătoarele craiovene vor face Paştele în Hexagon şi chiar au programat meci pe 24 aprilie. „Vom avea meciuri în grupă pe 23, 24 şi 25 aprilie. De Paşte vom juca, dar nu este nici o problemă“, a spus Sorin Pătraşcu. Cu fetele va pleca şi o grupă de juniori de la CSJ, antrenată de Victor Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS