14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, pus la zid de presa italiană

Mutu, pus la zid de presa italiană

Adrian Mutu a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia din meciul Fiorentinei cu Sampdoria (0-0). Ziariştii din Peninsulă au scris că „Briliantul“ este obosit şi nu are nici o idee clară de joc. „Strâns în apărare de fundaşii Sampdoriei, el a încercat câteva faze, însă oboseala s-a simţit în cazul „Fenomenului“, cu o evoluţia clar mai slabă în comparaţie cu ultimele. După pauză a fost o fantomă (uneori enervantă) care a bântuit terenul“, a scris fiorentina.it. Majoritatea publicaţiilor şi site-urilor i-au acordat note de 5 şi 5,5.
La polul opus a fost evoluţia fundaşului Ştefan Radu (Lazio) din meciul câştigat, scor 1-0, pe teren propriu, cu AS Bari. „Nu a avut multă treabă, dar pe partea lui nu se trece“, a scris site-ul newnotizie.it, care l-a notat pe Radu cu 6,5.
Cittaceleste.it i-a acordat lui Radu tot 6,5: „Cu tot respectul pentru Scaloni, care a jucat pe partea lui până acum, Radu a făcut un meci de calitate. În final a fost decisiv la două faze, profitând de abilitatea sa de a ieşi din apărare“. „Ca un elev în prima zi de şcoală, el şi-a făcut temele fără greşeală“, a scris Datasport, notându-l pe Radu cu 6.
Ceilalţi români legitimaţi la echipe din Italia, Cristian Chivu, Dorin Goian, Paul Codrea şi Bogdan Lobonţ, nu au evoluat în etapa a 24-a din weekend, fiind suspendaţi, accidentaţi sau ieşiţi din formă. Lobonţ (AS Roma) a rămas ieri şi fără antrenor, tehnicianul Claudio Ranieri demisionând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU