15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDodoc vrea să bată iar pe Asesoft

Dodoc vrea să bată iar pe Asesoft

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova joacă sâmbătă, în cadrul etapei a 22-a din Divizia A, pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploieşti, de la ora 19.00. Oltenii ocupă locul 13, iar prahovenii sunt liderii campionatului, dar nu uită că, în tur, SCM-U Craiova i-a învins, scor 85-83. Fost jucător al Asesoftului, Ionel Dodoc a contribuit la victorie, reuşind 11 puncte, şi speră că şi acum va avea o evoluţie bună. „Avem un meci greu la Ploieşti, mai ales că am o datorie de achitat. Vreau să mă mobilizez mai mult decât în meciul din tur, să dau mai multe coşuri de trei puncte. Sper să facem o partidă bună şi, dacă se poate, să şi câştigăm“, a spus Dodoc.
Nici echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova nu va avea un meci uşor, urmând să înfrunte, în deplasare, ICIM Arad, proaspăta câştigătoare a Ligii Europei Centrale. Antrenorul craiovencelor, Liviu Manea, nu îşi pune mari speranţe în partida de la Arad: „Întâlnim o echipă foarte bună. Mergem să jucăm şi să pregătim partidele următoare, cu Sfântu Gheorghe şi Timişoara, adversare cu care ne luptăm pentru un loc în Final-Four. Vom avea patru deplasări consecutive, la Arad, Sfântu Gheorghe, Timişoara şi Alba Iulia,
într-un interval de 12 zile şi sper ca jucătoarele mele să nu resimtă oboseala“.
După şase etape disputate din seria A1 a Diviziei A, formaţia ICIM Arad se află pe locul doi, cu 11 puncte, urmată de SCM-CSS Craiova, cu zece puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS