14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, fără victorie în Prahova

Găzarii, fără victorie în Prahova

Formaţia craioveană Gaz Metan CFR a încheiat sâmbătă stagiul de pregătire de la Valea Călugărească cu o remiză, scor 1-1, cu Juventus Bucureşti (locul 13 în B1), la capătul unui joc viu disputat. Oltenii au deschis scorul prin Alex Neacşa (‘38), mijlocaşul reuşind „să strecoare“ mingea pe lângă portarul Drăghia, bucureştenii restabilind egalitatea prin Zaharia (‘67), care l-a executat pe Mihai Neagoe cu un şut la colţul lung.
„Jerry“ Gane a început partida cu: M. Neagoe – Roşianu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Neacşa, Pătrană, Fl. Pârvu, I. Mitroi – Yuki, Vigariu. În partea secundă au intrat Rioşanu, Niţă, Firoiu, Chirea, Nicola şi Vărdaru.
De partea cealaltă, antrenorul celor de la Juventus Bucureşti, Alin Chiţa, i-a trimis în teren pe D. Tudor (‘30, Drăghia) – C. Dobre, B. Nicolae, Ţâncu – R. Ion, Zaharia, Mutulescu, Dumitru, Amet – Fătu, Nica. Au mai jucat: Craiu, D. Ştefan, Stănescu, Ianoşi, Dinu, Delcea, Ioniţă.

Jucătorii, pregătiţi pentru noile provocări

La finele jocului cu Juventus Bucureşti, fotbaliştii de la Gaz Metan CFR au afirmat la unison că pregătirea a decurs foarte bine şi că abia aşteaptă să evolueze pe „Municipalul“ din Severin. „S-a lucrat foarte mult tehnico-tactic, a fost un cantonament reuşit. Am dat două goluri în acest stagiu şi sper să marchez şi mai mult în campionat. Sper să facem treabă bună“, a spus Alex Neacşa. „În retur o să vedeţi o altă faţă a echipei, pentru că am lucrat bine şi la Govora, şi la Valea Călugărească. Eu cred că vom fi primiţi bine de spectatorii din Severin şi sper să ne adaptăm cât mai repede“, a afirmat Eugen Rioşanu. „A fost un stagiu util, deşi rezultatele din amicale nu ne-au avantajat. O să ne revanşăm, cu siguranţă, în campionat, pentru că jocul nostru a fost unul bun în opinia mea. E un avantaj că mergem la Severin. Dacă avem rezultate, şi spectatorii vor fi cu noi meci de meci. Ţinând cont că mergem la mai bine, nu pot să regret că plecăm de la Craiova“, a punctat Cosmin Cruşoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS