14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContre dure Mititelu - Piţurcă

Contre dure Mititelu – Piţurcă

Duelul dintre Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, şi Victor Piţurcă, fostul manager al juveţilor, a atins cote inimaginabile, cei doi jignindu-se la foc automat.

După audierile de marţi seară de la LPF, Mititelu spune că are situaţia sub control în cazul jucătorilor Găman şi Bărboianu şi-l acuză pe Piţurcă de lucruri grave. „Găman şi Bărboianu mai au noi contracte cu Universitatea Craiova, care încep la 1 iulie 2011. Sunt contracte noi, pe cinci ani. Nu au cum să scape de Universitatea Craiova! Chiar dacă se va face un abuz şi voi pierde acum, din iulie nu au ce să facă, sunt din nou ai Craiovei. Contractele noi sunt deja înregistrate la LPF. Piţurcă se ocupă de lucruri ordinare. E un trişor şi un farsor incredibil. A plătit ziariştii să scrie că am o amantă şi că o să divorţez. Omul nu are scrupule. Este un barbugiu ordinar. Piţurcă i-a luat casa unui notar care s-a sinucis că a pierdut la barbut. Pe Piţurcă nu-l mai scapă nici dracu’. A adus 700-800 de mii de euro şi face un prejudiciu de cinci milioane de euro! Nici Fane Spoitoru’ nu ia asemenea dobânzi. Nici cei mai ai dracului cămătari! E imposibil aşa ceva“, a tunat Mititelu la Digi Sport.
Replica lui Piţurcă nu s-a lăsat aşteptată, fiind de acelaşi calibru: „Mai mare derbedeu decât ţărănoiul de Mititelu nu există. A spus nişte minciuni caracteristice unui derbedeu. A venit derbedeul ăsta cu Biblia ca să pară interesant, aşa fac escrocii. A jurat că nu a semnat actele. Comisia Ligii este condusă de un preşedinte slab. Face o anchetă de cinci-şase ore, când totul este clar. Mititelu să se ducă la Parchet. Dragomir are o slăbiciune mare, mare de tot. Stai, domne, că vin eu cu 50 de bodyguarzi la Ligă. Să vadă ei! Cum să vină ţărănoiul ăsta cu bodyguard ca să se ia de avocat? Mititelu are datorii de zeci de milioane de euro! Escrocul ăsta pute de la cinci metri distanţă. Unde-s banii de pe transferul lui Wobay? Vreau ca Parchetul să intervină şi să spună unde s-au dus banii! A luat 325.000 de euro. Să vedem în ce cont s-au dus!“, a spus Piţurcă la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII