17 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon: Egal meritat

Artimon: Egal meritat

Tehnicianul echipei CSM Vâlcea, Alin Artimon, s-a declarat mulţumit de rezultatul de la Piteşti, dar spune că parcursul bun trebuie continuat: „Un egal mai mult decât meritat. Dacă luăm raportul ocaziilor mari de a înscrie e undeva la 7-3 pentru noi. Sunt mulţumit de joc pe întregul parcurs al lui. Este bine că am trecut de momentul delicat cu Târgu Mureş, iar în condiţiile în care am remizat cu cea mai bună echipă din această serie, asta ne dă încredere pe viitor. Acest punct nu are nici o valoare dacă nu vom câştiga următorul meci de acasă cu CS Otopeni“.
De partea cealaltă, „principalul“ piteştenilor de la FC Argeş, Ionuţ Badea, a spus că echipa sa atât a putut: „Din păcate, am pierdut două puncte extrem de mari, în postura în care Vâlcea a venit cu o fază defensivă bine pusă la punct în încercarea lor de a scoate un egal. Noi am avut trei jucători suspendaţi, dar cred că echipa a dat tot ce a putut sâmbătă. Spun asta pentru că suferim clar din punct de vedere fizic din cauza problemelor care au existat până acum la lot. Sper să reuşesc ca în următoarea săptămână să găsesc un echilibru pentru ca la ora jocului să nu suferim“.
Altfel, portarul CSM-ului, Laurenţiu Brănescu, are şanse mari să joace în prima ligă din Anglia. Fotbalistul care a debutat în Liga a II-a la numai 15 ani se află în probe de joc la Aston Villa şi are şanse mari să semneze un contract cu formaţia de renume din Anglia. „Englezii l-au urmărit şi săptămâna trecută, la meciul România – Spania, din Preliminariile Under 17. Nu am discutat încă despre un preţ pentru Brănescu. Aşteptăm oferta lor“, a afirmat directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu. De serviciile lui Brănescu s-a interesat şi Politehnica Timişoara, dar cele două cluburi nu au ajuns la un acord în privinţa unui eventual transfer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS