32.6 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăEducatieZilele porților deschise, la Universitatea din Craiova

Zilele porților deschise, la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova își prezintă oferta educațională pentru anul academic 2024-2025, la „Zilele porților deschise”. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 14 iunie, între orele 10:00-16:00, în clădirea centrală.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 13 iunie, la ora 11:00, în prezența rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu.

Fiecare facultate va avea un stand de prezentare, unde candidații vor putea obține detalii complete referitoare la cifrele de școlarizare (locuri finanțate de la buget și locuri cu taxă, formele de învățământ ZI/ID/FR), precum și informații despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare).

Universitatea din Craiova a dat startul înscrierilor pentru admitere

Universitatea din Craiova a deschis deja sesiunea de înscriere în vederea admiterii, la cele 12 facultăți din structura sa și oferă pregătire în 81 de programe de licență și 71 de programe de master.
Pentru următorul an academic, Universitatea din Craiova scoate la concurs 3.000 de locuri bugetate la licență și 1.780 de locuri bugetate la master. De asemenea, pentru forma de învățământ cu taxă, sunt disponibile 1.306 locuri la licență și 584 de locuri la master.
Pentru ciclul licență, înscrierile se fac până în data de 19 iulie 2024.

CITEŞTE ŞI: Ortoped Valentin Dascălu, despre artroscopia în durerea de genunchi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS