15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtefan Radu, titular în Liga Europa

Ştefan Radu, titular în Liga Europa

Fundaşul român Ştefan Radu a fost integralist la Lazio Roma în meciul câştigat joi, scor 2-1, cu Villarreal, în Grupa G a Ligii Europa. El a fost lăudat de presa italiană pentru prestaţia din acest joc. „Continuă forma bună a fundaşului român. Nu a fost găsit aproape niciodată neatent şi a fost concentrat la ocaziile ofensive ale celor de la Villarreal“, a scris site-ul tuttomercatoweb.com, care i-a acordat jucătorului român nota 6,5. Agenţia Datasport a notat cu 6 prestaţia internaţionalului român în disputa de joi: „Nilmar a reuşit să scape de Radu în câteva rânduri, dar per total fundaşul român s-a achitat de sarcini“.
În alt meci disputat joi în Liga Europa, formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa franceză FC Toulouse. Golurile acestei partide din Grupa J au fost marcate de Fernandinho (’8 – penalti), Luiz Adriano (’24, ’56) şi Hubschman (’39).
Mijlocaşul Ilie Iordache a fost rezervă la AEK Atena în meciul pierdut de formaţia elenă, cu 2-1, în deplasare, în faţa formaţiei BATE Borisov, în Grupa I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU