15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş: Putem bate Craiova!

Petre Grigoraş: Putem bate Craiova!

Antrenorul ieşenilor nu şi-a pierdut optimismul nici după victoria clară a oltenilor în faţa Gloriei Bistriţa.

Antrenorul echipei Politeh-nica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat vineri că îşi doreşte ca în următoarele trei etape de campionat formaţia sa să obţină nouă puncte, adică trei victorii din tot atâtea meciuri. Primul test pentru moldovenii lui Grigoraş (foto) va fi însă în faţa Universităţii Craiova, luni, 14 septembrie. „Pentru noi urmează trei etape foarte importante, în care vom întâlni două echipe nou-promovate. Săptămâna viitoare, vom primi vizita echipei Universitatea Craiova, care, deşi a trecut la scor de Gloria Bistriţa, eu cred că o putem învinge.Urmează partidele de la Curtea de Argeş, echipă care nu a luat nici un punct pe teren propriu, şi cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Sunt două meciuri pe care trebuie să le câştigăm. Vreau nouă puncte în următoarele trei etape. Dacă nu vor fi nouă puncte şi vor fi doar şapte, tot e bine. Oricum, noi vom merge doar la victorie în toate aceste partide“, a spus Petre Grigoraş.
Tehnicianul a adăugat că pentru partida cu Universitatea Craiova nu poate conta pe Milos Mihajlov, Viorel Frunză şi Marius Croitoru. „Mihajlov, Frunză şi Croitoru, jucători veniţi în ultima perioadă, nu vor juca împotriva Craiovei. Mihajlov nu a primit cartea verde şi mai are nevoie de timp de adaptare, în timp ce Croitoru şi Frunză nu au fost încă legitimaţi. Din punct de vedere tactic, eu cred că băieţii s-au obişnuit deja cu sistemul de joc. Din punct de vedere fizic, jucătorii trebuie să-şi menţină tonusul şi cred că la ora jocului cu Craiova toţi vor fi la nivelul maxim de pregătire“, a mai precizat Grigoraş.

Bornescu, chemat
la Craiova

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit joi seară ca termen pentru anunţarea deciziei în cazul portarului Mircea Bornescu data de 10 septembrie. Membrii Comisiei au dat acelaşi termen pentru ambele memorii ale portarului Mircea Bornescu în litigiul cu gruparea Universitatea Craiova, atât în ceea ce priveşte încetarea raporturilor de muncă, cât şi cel referitor la sancţiunea cu 25 la sută din salariul anual ratificată de Comisia de Disciplină a LPF.
Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, este convins că Bornescu nu va ajunge la Rapid, echipă cu care, contrar regulamentului, deja se antrenează. „Îmi pare rău că Bornescu a ajuns într-o situaţie aşa de disperată. A visat sume uriaşe la îndemnul unora şi altora, dar acei oameni care au susţinut că îi vor binele n-au fost în stare să-i facă nici măcar un recurs. Din punctul nostru de vedere, cazul Bornescu e încheiat! Singura lui şansă e să-şi bage coada între picioare şi să revină acasă, la Craiova. Noi suntem singurii care am făcut ceva pentru el cu adevărat“, a comentat Adrian Mititelu.
Aceeaşi Comisie de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins şi memoriul antrenorului Nicolo Napoli în litigiul cu gruparea Universitatea Craiova. Italianul, care a reclamat că nu şi-a primit salariile pe lunile mai şi iunie, a fost amendat de club pentru declaraţii defăimătoare la adresa Universităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII