15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano a dispărut fără urmă

Adriano a dispărut fără urmă


Atacantul lui Inter este de negăsit de câteva zile, iar antrenorul formaţiei italiene, Jose Mourinho, este îngrijorat pentru atacantul brazilian.

Colegul lui Cristian Chivu de la Inter Milano, atacantul brazilian Adriano, a dispărut de câteva zile în ţara sa natală şi nimeni nu ştie unde se află. Jucătorul a fost convocat la naţionala Braziliei de selecţionerul Carlos Dunga, pentru două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.
Adriano a rămas pe banca de rezerve atât în victoria pe care Brazilia a obţinut-o în faţa naţionalei statului Peru, scor 3-0, dar şi în egalul din Ecuador, scor 1-1. Fostul atacant al Parmei era aşteptat să ajungă vineri, cu un avion privat, alături de conaţionalul său Julio Cesar, la baza de pregătire a lui Inter de la Appiano Gentile, dar nu a mai ajuns în Italia şi nu a fost convocat de Mourinho pentru partida de ieri cu Udinese, din etapa a 30-a din Serie A. Atacantul nu răspunde la telefon şi nici chiar membrii familiei sale nu ştiu unde se află.   

Mourinho: Sunt trist

Antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, a afirmat că nu este furios sau revoltat că atacantul brazilian Adriano nu s-a mai întors în Italia după meciurile din preliminariile CM 2010, dar admite că situaţia fotbalistului este tristă. „Toată lumea a înţeles că nu avem de-a face cu un caz simplu. Nu vorbim de un jucător care a decis să revină mai târziu la antrenament pentru că a pierdut avionul. Nu este o glumă şi nici un act de indisciplină, este mai mult decât o problemă de indisciplină. Nu sunt nervos şi nici supărat. Sunt doar trist şi cel mai bun lucru ar fi ca, deocamdată, să nu mai spunem nimic. Vom vedea ce se va întâmpla cu această poveste, însă, în prezent, mă preocupă mai mult omul Adriano, şi nu fotbalistul“, a spus tehnicianul portughez al grupării lombarde.
Nu este pentru prima dată când Adriano se află într-o astfel de situaţie. Acesta a ajuns cu întârziere la antrenamentele lui Inter şi după vacanţa de Crăciun pe care a petrecut-o în ţara natală. Internaţionalul brazilian de 27 de ani a fost exclus din lotul grupării milaneze, după ce presa din Italia a scris că s-a prezentat la un antrenament în stare de ebrietate.

Şi Dunga este îngrijorat

De dispariţia lui Adriano s-a arătat îngrijorat şi selecţionerul naţionalei Braziliei, Carlos Dunga. „Adriano? Nu ştiu nici eu unde se află şi sunt foarte îngrijorat pentru el. Eu, aici, la naţională, nu am observat nimic deosebit. Era liniştit, întreg staff-ul a lucrat mult cu el, pentru că avea probleme la o gleznă. Nu mi s-a părut trist. Era vesel, cânta şi dansa la fel cum o face de fiecare dată înainte şi după antrenamente atunci când este convocat la naţională“, a declarat tehnicianul.
Nici procuratorul jucătorului, Gilmar Rinaldi, nu ştia nimic de Adriano, acesta nerăspunzându-i nici lui la telefon. „Nu ştiu de ce nu a mai ajuns în Italia. Nu am reuşit să vorbesc cu el să-mi spună ce s-a întâmplat“, a spus Rinaldi.
La Rio de Janeiro circulă zvonul că Adriano s-ar ascunde într-unul dintre cele mai sărace cariere ale oraşului Vila Cruzeiro, locul unde jucătorul a copilărit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII