18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDefoe, ameninţat de suporterii lui Portsmouth

Defoe, ameninţat de suporterii lui Portsmouth

Atacantul formaţiei Portsmouth, Jermain Defoe, a dezvăluit că a primit ameninţări din partea unor suporteri ai echipei din cauza faptului că este posibil ca el să revină la Tottenham, la un an după ce a plecat de la respectivul club.

„Nu ştiu cum mi-au aflat numărul de telefon, dar am primit unele apeluri din cauza cărora am crezut că o să mi se facă rău. I-am anunţat pe oficialii clubului şi nu pot să cred că aceste ameninţări vin din partea unor oameni sănătoşi la cap. Familia mea s-a supărat şi mă gândeam ce fel de oameni ar fi în stare să facă aşa ceva“, a spus Defoe.

Jucătorul a precizat că şi-ar dori să fie antrenat de Harry Redknapp, care în prezent este tehnicianul lui Tottenham, şi aşteaptă ca formaţiile să se înţeleagă asupra sumei de transfer.

„Mi-a plăcut foarte mult aici, dar nu pot să neg că plecare lui Redknapp nu m-a afectat, deoarece el a fost motivul principal pentru care am venit la Portsmouth. El reuşeşte să mă facă să joc mai bine, iar acest lucru este foarte important la un antrenor“, a adăugat atacantul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS