15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu, aproape de Gloria Buzău II

Ungureanu, aproape de Gloria Buzău II

Fostul fundaş al Craiovei Maxima este încă în discuţii cu conducătorii grupării din Crâng, pentru a se alătura lui Fane Stoica şi Silviu Lung, „Roşu“ urmând să se ocupe însă de echipa a doua a Gloriei Buzău. Ungureanu nu a uitat nici de formaţia sa de suflet şi susţine că în acest sezon Ştiinţa va arăta altă faţă.

– Ce mai face Nae Ungureanu – tot şomer de lux sau aţi semnat vreun contract de ultimă oră şi presa n-a aflat?
– Sunt şomer, informaţie corectă. Greşiţi însă când spuneţi de „lux“! Dă-l dracului de lux, că ăsta trebuie întreţinut… N-am semnat nici un contract de ultimă oră, aşa că, deocamdată, tot şomer sunt.
– Varianta de a fi în staff-ul tehnic al celor de la Gloria Buzău, alături de Silviu Lung şi Fane Stoica, a căzut sau ce s-a întâmplat?
– N-a căzut, dar deocamdată nu s-a finalizat. Dacă ar fi să fie, ar urma să fiu antrenor principal al Gloriei Buzău II.
– Şi vă convine?
– Păi, ce să fac, n-am altă soluţie. Totul se va clarifica până la sfârşitul acestei luni.

La noi e mai rău ca pe vremea răposatului!

– De aici, din zona noastră, nu aţi primit oferte?
– Aici este o situaţie aparte. Vin toţi cu oamenii lor, cu relaţii, cu draci, mai rău ca pe timpul lu’ răposatu’!
– Ce sezon întrevedeţi pentru Universitatea Craiova?
– În returul din 2008, echipa noastră de suflet a fost mult schimbată în bine. În acest context – al ultimelor evoluţii bune – cred că în sezonul care începe luna viitoare Universitatea va continua prestaţiile reuşite. Cred că ediţia 2008/2009 va fi chiar mai bună decât precedenta, oltenii vor juca din ce în ce mai bine, vor căpata şi mai multă experienţă competiţională ş.a.m.d. Cu alte cuvinte, este normal să arate altă faţă.
– Ce ziceţi de retrogradarea echipei unde aţi fost în multe rânduri antrenor, FC Caracal?
– Regret enorm de mult retrogradarea acestei echipe. Vinovaţi sunt acţionarii care au fost şi cei care au rămas la FC Caracal. Greşeala lor s-a petrecut în vara anului trecut, chiar înainte de începerea sezonului. Atunci nu trebuia vânduţi jucători de bază, aşa cum s-a întâmplat. Trebuia să i se achite lui George Ilinca banii solicitaţi şi măcar doi titulari păstraţi la FC Caracal. Ar fi fost extraordinar dacă, repet, nu ar fi plecat jucători titulari chiar înainte de începerea campionatului.
– Astfel, cu pescuitul cum stăm?
– Binişor… Oricum, mai bine decât cu antrenoratul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU