15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlăroiu ar da Al-Hilal pe Al-Ittihad

Olăroiu ar da Al-Hilal pe Al-Ittihad

Cosmin Olăroiu pare decis să renunţe la banca tehnică a formaţiei Al-Hilal, presa din Arabia Saudită susţinând că antrenorul român îşi caută o echipă pe care să o pregătească începând cu sezonul următor.

Olăroiu a semnat un contract pe o durată de doi ani cu clubul din Riyadh, după ce a părăsit echipa Steaua Bucureşti în iulie 2007, dar a fost criticat în ultimul timp din cauza jocului foarte prudent şi nespectaculos al formaţiei sale.

„Domnul Olăroiu şi-a rugat agentul să demaraze discuţiile cu oficialii de la Al-Ittihad pentru semnarea unui eventual contract între cele două părţi, începând cu sezonul următor. Tehnicianul a intrat în conflict cu jucătorii şi conducerea de la Al-Hilal şi se pare că rezultatele slabe din campionat nu îl vor mai ţine prea mult timp pe banca tehnică a echipei sale“, a scris cotidianul Al-Eqtesadiya.

„Oli“ are şanse să o preia pe Al-Ittihad, deoarece şeicii care patronează lidera la zi a campionatului Arabiei Saudite sunt decişi să renunţe la serviciile actualului antrenor, Estevam Soares.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS