15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBriliantul vrea în Austria

Briliantul vrea în Austria

Universitatea Craiova a trecut de testul cu Sturm Graz (scor 1-2), iar în aceste zile antrenorul Nicolo Napoli încearcă să găsească soluţii pentru a îndrepta greşelile din jocul echipei sale, care se pregăteşte pentru altă partidă de verificare.
Napoli s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi, Florin Costea fiind de departe cel mai bun jucător al Universităţii în meciul cu rezervele lui Sturm Graz. Se pare că oficialii echipei austriece s-ar fi interesat de Costea I, dar răspunsul a fost cel obişnuit, „nu e de vânzare“. Ştiinţa, care are interdicţie la transferuri, nu îşi permite să mai piardă vreun jucător în această iarnă.
Nici Florin Costea nu pare tentat să plece la altă echipă, principala preocupare a jucătorului fiind să evolueze cât mai bine la Craiova, pentru a prinde echipa naţională şi, implicit, CE 2008, care va avea loc la vară în Austria şi Elveţia. România va evolua în grupe în Elveţia, însă dacă se va califica în fazele superioare ale competiţiei, ar putea juca şi în ţara lui Mozart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII