14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportWeekend cu antrenamente uşoare

Weekend cu antrenamente uşoare

Nicolo Napoli nu şi-a forţat elevii în săptămâna de pregătire pe care a avut-o la dipoziţie înainte de plecare în cantonamentul din Antalya. Deşi a programat două şedinţe pe zi, tehnicianul italian a ţinut cont de faptul că jucătorii veneau după o lună de pauză şi nu a dorit să forţeze nota, acumulările fizice şi tehnico-tactice urmând să se facă în stagiul din Turcia. Alb-albaştrii au avut astfel parte de alergări pe pista stadionului „Ion Oblemenco“ şi de miuţe pe terenul sintetic de la cantonament.

Napoli a lucrat şi în weekend, atât sâmbătă, cât şi ieri, Stoica şi compania primindu-şi porţia de alergări. Asta după ce vineri seară întreaga echipă a chefuit la botezul primului copil al lui Mircea Bornescu, portarul Ştiinţei având invitaţi unul şi unul. De la întrunire nu a lipsit nici manelistul Adi de la Vâlcea, devenit un abonat fidel la petrecerile Universităţii Craiova, el făcându-l şi de această dată pe patronul Adrian Mititelu să bage adânc mâna în buzunar.

Astăzi, jucătorii au primit liber, ultimul antrenament în Bănie fiind programat mâine dimineaţă, după-amiază echipa urmând să plece la Bucureşti, de unde va decola spre Turcia. Delegaţia Ştiinţei este aşteptată să sosească în Antalya miercuri, cartierul general fiind stabilit la complexul hotelier Arcadia, care dispune de nouă terenuri de antrenament. Lotul oltean este format din 24 de jucători, pe care Nicolo Napoli îi va testa în cinci partide amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU