15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTadici, în conflict cu federaţia

Tadici, în conflict cu federaţia

Naţionala Angolei s-a impus în Cupa Africii la handbal feminin, asigurându-şi prezenţa la Jocurile Olimpice din China. În grupa de calificare din care face parte şi România, locul africanelor va fi luat de un adversar mult mai puternic, Ungaria, formaţie care ne-a învins la Campionatul Mondial din Franţa. Şi Polonia se va bate pentru una dintre cele două poziţii care duc la Beijing, iar a patra echipă se va afla peste o săptămână, după Cupa Asiei.

Tehnicianul Gheorghe Tadici acuză decizia Federaţiei Române de Handbal, care vrea să organizeze grupa de calificare la Bucureşti.

„Nu sunt de acord, deoarece noi avem nevoie de susţinerea spectatorilor. De aşa ceva avem parte la Vâlcea sau la Cluj. Poate o să jucăm din nou cu tribunele goale la Bucureşti“, a declarat chimistul, făcând referire la meciul contra Serbiei şi Muntenegrului, din play-off-ul de calificare la Campionatul European, pierdut de tricolore. Lui Tadici nu i se pare o idee bună nici numirea ca selecţioner al României a lui Herbert Muller, actualul antrenor al lui Nürnberg şi al naţionalei Austriei: „Eu nu cred că handbalul românesc are mare nevoie de acest personaj care a avut rezultate strălucitoare cu naţionala Austriei. Oricum, dacă nu ne vom descurca, îi vom cere ajutorul încă de acum“, a spus antrenorul Oltchimului, făcând aluzie la locul 16 obţinut de austriece la Mondialele din Franţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS