14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi, cu ochii pe Universitatea

Săndoi, cu ochii pe Universitatea

Echipa naţională de tineret dispută primul meci amical al anului pe 4 februarie, în Republica Moldova. Meciul cu naţionala similară a Moldovei se va juca la Tiraspol, acolo existând stadion modern de fotbal, acoperit. „Acest meci de verificare, primul dintr-o serie de jocuri de pregătire, premergătoare meciurilor oficiale din partea a doua a acestui an, am dorit să fie în deplasare deoarece în România nu sunt condiţii de joc în această perioadă a anului, adică nu avem terenuri bune pentru un meci de fotbal. După toate probabilităţile, la Tiraspol voi folosi o echipă naţională alcătuită din tineri jucători pe care îi am în vedere, nu voi trimite prima formaţie. Rostul amicalelor din prima parte a acestui an este acela de a testa şi alţi jucători, care ar putea să facă pasul în lotul lărgit al naţionalei de tineret“, a spus Emil Săndoi.
Deşi nu a definitivat lotul cu care va pleca în Republica Moldova, „Sandy“ îi are în vedere şi pe Andrei Ionescu şi Ştefan Bărboianu de la Universitatea. „E posibil să-i convoc pe Andrei Ionescu şi Ştefan Bărboianu, ei sunt în atenţia mea, dar convocarea pentru acest amical de la Tiraspol încă nu am făcut-o“, a completat selecţionerul naţionalei de tineret a României. Următoarele amicale ale elevilor lui Săndoi vor fi cu Irlanda de Nord (26 martie, în deplasare), Slovacia (14 mai, acasă) şi Rusia (17 mai, în deplasare).
Imediat după partida cu naţionala Republicii Moldova de pe 4 februarie, Săndoi va pleca în Malta pentru a urmări meciul oficial, de pe 6 februarie, dintre Malta şi Ţara Galilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS