14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGică Popescu s-ar întoarce în fotbal

Gică Popescu s-ar întoarce în fotbal

„Baciul“ îşi face astăzi publice intenţiile, într-o conferinţă de presă pe care o va organiza la Craiova, la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“.

Gică Popescu nu a uitat prima dragoste şi a anunţat că în curând se va întoarce în fotbal. „Va veni vremea când mă voi întoarce în fotbal. Îmi doresc acest lucru, pentru că nu mai pot sta departe de acest fenomen. Luni (astăzi – n.r.) vin la Craiova şi voi ţine o conferinţă de presă, în care voi dezvălui planurile mele de viitor“, a declarat Gică Popescu pentru craiovamaxima.ro.
Conferinţa de presă a „Baciului“ va fi organizată la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, de la ora 17.00, fiind aşteptat ca unul dintre subiectele puse în discuţie să fie şi Universitatea Craiova, echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe Popescu.

Dorit de suporteri

Potrivit sondajului de pe acelaşi site, peste 80 la sută dintre suporterii Ştiinţei ar dori ca Gică Popescu să se întoarcă în Bănie ca investitor, fiind convinşi că astfel Universitatea va ajunge o forţă în România. Dorinţa suporterilor este greu de realizat însă, atâta timp cât Ştiinţa are deja un patron, în persoana lui Adrian Mititelu, care s-a lansat în mai multe proiecte privind această echipă, începând cu alcătuirea lotului şi terminând cu modernizarea stadionului „Ion Oblemenco“ din Craiova. În plus, între Mititelu şi Popescu a existat un conflict permanent, unul dintre episoadele acestuia consumându-se la finalul săptămânii trecute. „Baciul“ a criticat în presă ideea lui Mititelu de a muta echipa la Caracal, iar patronul Ştiinţei l-a atacat pe fostul internaţional în ziarul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII