15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinunile returului, ţinute la secret

Minunile returului, ţinute la secret

Luni, 14 ianurie, la Deveselu, „lanterna roşie“ a seriei a II-a a Ligii II, FC Caracal, are prevăzută începerea pregătirilor pentru returul ediţiei 2007/2008, dar lotul pentru partea a doua a sezonului nu este încă definitivat. În aceste zile, conducerea executivă a grupării din „Oraşul minunilor“ a purtat discuţii cu oficialii Universităţii pentru împrumutul unor jucători de la echipa a doua a alb-albaştrilor, ajungându-se la un consens în privinţa a 7-8 jucători.
Jean Niţulescu, preşedintele executiv al FC Caracal, a afirmat ieri: „Lotul echipei va suferi modificări importante deoarece vrem ca în returul acestui campionat FC Caracal să aibă o evoluţie mai bună decât cea din tur. Obiectivul minimal este realizarea baremului, dar nu se ştie niciodată ce surpriză putem produce! Speranţa moare ultima, nu mai are rost să repet asta. Deocamdată, suntem preocupaţi de aducerea la Caracal a vreo zece jucători noi, principala noastră sursă fiind Universitatea Craiova. Conducerea echipei-fanion ne-a oferit, sub formă de împrumut până la vară, şapte-opt jucători tineri, iar noi suntem în tratative şi cu alţi trei fotbalişti din afara Băniei. Avem o foarte bună colaborare cu Universitatea, iar jucătorii care vor ajunge la noi vor reprezenta un câştig pentru ambele formaţii. Craiova are numai de câştigat prin faptul că aceştia vor juca în Liga a II-a, iar noi sperăm să ne fie de folos în privinţa obiectivelor noastre. Nu pot face nominalizări acum, mai sunt unele detalii de clarificat cu unii dintre cei propuşi de Ştiinţa“. Colectivul tehnic al caracalenilor a rămas acelaşi: Florin Cioroianu (principal), George Biţă (secund) şi Sabin Ciurea (antrenor cu portarii).

FC Caracal va juca pe „Ion Oblemenco“

În privinţa disputării meciurilor de acasă ale grupării din Caracal, oficialul oltean a spus că, atunci când Universitatea are meci „acasă“ pe stadionul „Parc“, FC Caracal va juca pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Corabia. „Mergem să jucăm la Corabia deoarece nu vrem să producem vreo stricăciune, ca să zic aşa, terenului de joc pe care va juca Universitatea meciuri din prima ligă. Ne-am asumat o responsabilitate faţă de Universitatea, aşa că vrem să le creăm toate condiţiile aici. Cine ştie, poate le prieşte la noi! Vrem ca ambele echipe oltene, Ştiinţa şi FC Caracal, să aibă un altfel de retur, mai bun. Craiova nu este echipă de locul 11, cum nici noi nu suntem de ultimul loc“, a completat Jean Niţulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU