16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCampionatul este mai curat

Campionatul este mai curat

Oficialii şi fotbaliştii de la CSM Vâlcea au digerat greu înfrângerea de la Petroşani, cu Jiul, şi încearcă să strângă rândurile pentru disputa cu Alba Iulia din runda viitoare.
„La Petroşani, noi le-am făcut cadou cele două reuşite ale minerilor. Au fost goluri frumoase, jos pălăria, dar pasele decisive au venit de la fotbaliştii de la CSM. Nu facem o tragedie din acest eşec, dar trebuie să stăm pe poziţii, să nu pierdem puncte pe teren propriu“, a spus preşedintele clubului din Zăvoi, Alin Trandafir.
După ce în sezonul trecut acuza jocurile de culise ale Daciei Mioveni, Trandafir crede că acum este un campionat curat. „Simt că echipele care vor fi mai bune vor promova. Nu simt că ar fi jocurile făcute pentru cineva. De altfel, la Liga a II-a aşa se întâmplă, sunt puţine mişmaşuri. În campionatul trecut au fost intervenţii mari, dar au venit tot de la persoane care au legătură cu prima ligă“, a susţinut oficialul vâlcean, chiar dacă micile şicane nu au dispărut.
Comisia de Competiţii a Federaţiei Române a decis ca partida dintre CSM Râmnicu Vâcea şi Unirea Alba Iulia să fie programată duminică, de la ora 11.00, dând din nou peste cap planurile vâlcenilor. Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan nu vor putea conta pe serviciile juniorului Alexandru Vlăduţi, convocat la lotul naţional Under 18, şi vor miza din nou în poartă pe Alin Râmniceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS