15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltima repetiţie pentru Supercupă

Ultima repetiţie pentru Supercupă

După ce şi-a delectat suporterii în meciul cu Cetate Deva, scor 39-17, Oltchim îşi va retuşa jocul în Moldova, cu gândul la Lada Togliatti, Zvezda Zvenigorod şi Slagelse.

Oltchim Râmnicu Vâlcea pare de neoprit şi în această ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin, după ce pe precedenta a câştigat-o cu maximum de victorii. După spectacolul oferit sâmbătă cu Cetate Deva, gruparea din Zăvoi va juca astăzi, de la ora 17.00, la Galaţi, ultima partidă din campionat înainte de Supercupa Europei, competiţie care va fi găzduită de sala „Traian“ la finele săptămânii. Elevele lui Gheorghe Tadici şi Popa Seviştean vor avea în faţă o echipă ambiţioasă, care după cinci etape se află pe locul trei al clasamentului. Antrenorul gazdelor, Cornel Bădulescu, cunoaşte destul de bine formaţia olteană, pe care a antrenat-o acum două sezoane. De asemenea, la Galaţi evoluează două foste componente ale Oltchimului, ambele titulare, Andreea Tâlvâc şi Raluca Timaru. „Va fi o partidă interesantă, având în vedere că se vor întâlni echipele de pe locurile unu şi trei. Noi sperăm să ne facem viaţa uşoară şi să învingem fără probleme, mai ales că este ultima verificare înainte de Supercupa Europei, trofeu pe care ni-l dorim”, a spus „vicele“ Oltchimului, Petre Berbecaru.
Iată programul rundei a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin: Tomis Constanţa – Dunărea Brăila, Cetate Deva – Astral Buzău, Oţelul Galaţi – Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rapid Bucureşti – CSM Sfântu Gheorghe, HCM Roman – HCM Baia Mare, Jolidon Cluj – Rulmentul Braşov, HC Zalău va sta.

Cetate Deva şi-a luat porţia de goluri

În partida anterioară, disputată sâmbătă, Cetate Deva a venit la Râmnicu Vâlcea ca mielul la tăiat, până şi antrenorul sârb al ardelencelor, Saşa Boskovic, stând liniştit în tribună şi asistând la „ploaia“ de goluri a chimistelor. Campioanele au condus la pauză cu 21-11 şi au terminat cele 60 de minute la o diferenţă de scor care ne scuteşte de prea multe comentarii: 39-17. Vestea bună este că în teren a reintrat Valentina Ardean Elisei, extrema naţionalei marcând cinci goluri în cele 20 de minute în care a fost folosită. Celelalte două jucătoare cu mici probleme medicale, Ramona Maier şi Steluţa Luca, au fost folosite şi ele câte 30 de minute, ambele dând dovadă de poftă de joc. Pentru Oltchim au marcat: Gâlcă (5), Luca (1), Meiroşu (2), Motogna (3), Lecuşanu (4), Maier (5), Elisei (5), Nechita (3), Vădineanu (5), Ţăcălie (4), R. Ivan (2). Melinda Toth (10) a fost principala marcatoare a oaspetelor.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU