13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbarea la faţă

Schimbarea la faţă

Liga a II-a

CSM Vâlcea – Corvinul 1-0

Stadion „Hidroelectra“, spectatori: 1.000.

A marcat: Boroiban ‘25CSM: Râmniceanu – Stanca, Vişa, Cilean, Cercel – Melcea (’60, Sg. Popescu), Therry, Pasăre, Onofrei (’78, Vlăduţi) – Vidakovic, Boroiban (’81, Mocioacă). Antrenor: Marian Bondrea.

Corvinul: Pascal – Guinea, Irina, Haţegan, Blaga (’46, Ungureanu) – Vişan, Găman, Pavel (’58, Duralia), Danciu, Cristian (’78, Nicola) – Fotescu. Antrenor: Titi Alexoi.

Au arbitrat: M. Ene – I. Olteanu, G. Stroe.

Pe o căldură sufocantă, în faţa a peste 1.000 de spectatori, CS Municipal a debutat în noua ediţie de campionat pe cocheta bază sportivă „Hidroelectra“ din nordul Râmnicului. Tehnicianul craiovean Marian Bondrea a decis să rişte şi l-a trimis între buturi pe tânărul Mihai Râmniceanu, aflat la primul său meci oficial de Liga a II-a. În rest, formula obişnuită, în primul unsprezece făcându-şi apariţia şi două din achiziţiile de la FC Caracal, Mihai Pasăre şi Laurenţiu Boroiban.

Vâlcenii s-au dovedit neinspiraţi în debutul meciului şi prima ocazie le-a aparţinut oaspeţilor, Râmniceanu respingând şutul lui Blaga din lovitură liberă. După 15 minute de la debut, Melcea a pierdut pe drum trei adversari şi i-a centrat ideal lui Boroiban, acesta greşind preluarea, singur cu Pascal. Scenariul s-a repetat cinci minute mai târziu, dar de data aceasta Boroiban nu a mai greşit ţinta şi a trimis perfect cu capul în plasa porţii oaspeţilor. Hunedorenii nu au găsit antidot pentru incursiunile lui Melcea şi „Piticul“ l-a servit încă o dată pe Boroiban, rămas singur cu Pascal. Atacantul vâlcenilor a încercat un lob de efect care nu l-a păcălit pe Pascal şi la pauză a fost doar 1-0 pentru CSM.

Elevii lui Marian Bondrea au jucat inteligent şi în partea a doua a întâlnirii, dar au fost mai puţin periculoşi, mai ales după ce Melcea, epuizat după o oră de curse pe partea dreaptă, a fost schimbat cu Sergiu Popescu. Hunedorenii au riscat mai mult, căutând egalarea, dar au creat pericol la o singură fază, cu 15 minute înainte de final, atunci când Fotescu a reluat cu puţin pe lângă poartă de la marginea careului. „Este o victorie de moral de care aveam nevoie. Am făcut o primă repriză bună, a doua mai slabă, încă se vede lipsa de omogenitate. Nu se pune problema că nu suntem pregătiţi fizic pentru că s-a muncit mult în pauza competiţională“, a spus la final antrenorul Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU