16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii - a doua infrângere la limita

Pandurii – a doua infrângere la limita

Al doilea meci in deplasare a insemnat a doua infrângere la limita a „pandurilor“ lui Eugen Neagoe in prima liga. Gorjenii nu au jucat deloc rau la Iasi, dar s-au intors cu mâna goala si din cauza arbitrului Marian Salomir. Acesta a mutat in careu un fault asupra lui Bâlba, iar atacantul moldovean, iertat de antrenorul Ionut Popa si rechemat de la „satelit“, a transformat penaltiul, aducând victoria echipei sale (’75).


Gazdele au inceput meciul in forta, iar in minutul 8 Romulus Miclea a trimis mingea in bara, dupa ce a intors un fundas oltean. „Pandurii“ si-au revenit insa repede si au echilibrat disputa, dar o noua sansa de gol au avut tot iesenii, Gavatorta ratând sutul dintr-o situatie buna (’22). Peste un minut insa, argentinianul s-a revansat si a obtinut un penalti, transformat de Onofras, 1-0 (’24). In loc sa cada psihic, oltenii s-au suparat si au egalat peste doua minute, când Vranjkovic l-a invins pe Branet dintr-o lovitura libera executata impecabil. Meciul s-a animat, dar nici una dintre echipe nu si-a mai creat ocazii clare de gol pâna la pauza.


In partea secunda, Popa l-a aruncat in lupta si pe pedepsitul Ionut Bâlba, iar acesta, la prima sansa ivita, a trimis mingea cu capul in bara transversala. Cernoch l-a pus si el la incercare pe Guso, dar portarul bosniac a respins miraculos lovitura de cap a acestuia, venita din cinci metri. In minutul 75 a iesit la rampa centralul Marian Salomir, care a considerat ca Bâlba a fost faultat in careu si a acordat penalti pentru Poli Iasi, transformat de acelasi Bâlba. Oltenii au acuzat golul, au protestat si au primit cartonas dupa cartonas, dar nu au mai reusit sa faca nimic, pâna la final gazdele irosind inca doua ocazii, prin Mitrovici, blocat la sacrificiu de Dragomir, si Tincu, care nu a reusit sa inscrie singur cu Guso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII