18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGhana are doar varianta victoriei

Ghana are doar varianta victoriei

Ghana are sansa, astazi, sa obtina o calificare istorica in optimile de finala ale Campionatului Mondial. Africanii vor intâlni alta echipa cu sanse, ce-i drept, mult mai mici, de a trece de Grupa E, reprezentativa Statelor Unite ale Americii. Dupa infrângerea cu Italia (0-2), ghanezii au obtinut o victorie de senzatie, 2-0 in fata Cehiei, si au posibilitatea sa ajunga intr-o faza a competitiei la care putini au sperat, având in vedere componenta grupei.


Cu acelasi numar de puncte ca si cehii (3), elevii lui Ratomir Dujkovic au sansa sa-i depaseasca pe acestia in cazul unui succes sau chiar a unui rezultat de egalitate in meciul cu americanii, cu conditia ca Italia sa câstige in fata Cehiei. Ghana poate termina chiar pe primul loc in cazul unei victorii, coroborata cu o remiza intre Italia si Cehia. Pentru meciul de astazi de la Nürnberg, Dujkovic nu poate folosi doua piese de baza, Gyan si Muntari, suspendati.


Americanii, cu un punct la activ, pot ajunge in optimi, dar numai cu o victorie si cu conditia ca Cehia sa piarda meciul cu „squadra azzurra“. Selectionerul Bruce Arena a declarat ca se teme de „miracolele“ ghanezilor, precizând ca echipa lui Dujkovic s-a schimbat radical dupa primul ei meci de la Mondiale. In plus, el nu-i va putea folosi pe fundasii Pablo Mastroeni si Eddie Pope, ambii primind „rosu“ in meciul cu Italia (1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS