18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrei puncte si atât

Trei puncte si atât

Anglia – Paraguay 1-0


• Stadion „Commerzbank Arena“, Frankfurt, spectatori: 45.000.


• A marcat: Gamarra ‘4-autogol.


Anglia: Robinson – G. Neville, Rio Ferdinand, Terry, Ashley Cole – Beckham, Lampard, Gerrard, Joe Cole (‘82, Hargreaves) – Owen (‘55, Downing), Crouch. Antrenor: Sven Goran Eriksson.


Paraguay: Villar (‘7, Bobadilla) – Caniza, Caceres, Gamarra, Toledo (‘81, Nunez) – Bonet (‘66, Cuevas), Acuna, Paredes, Riveros – Santa Cruz, Valdez. Antrenor: Anibal Ruiz.


• Cartonase galbene: Gerrard, Crouch / Valdez.


• A arbitrat: Marco Rodriguez (Mexic).


Nationala Angliei a obtinut trei puncte din prima confruntare la Campionatul Mondial din Germania, dupa victoria la limita, scor 1-0, inregistrata sâmbata in fata Paraguayului. Echipa pregatita de Eriksson a inscris golul victoriei inca din minutul 4, practic la prima faza de poarta a intâlnirii, fundasul Carlos Gamarra deviind in propria poarta o minge centrata de Beckham dintr-o lovitura libera.


Prima repriza le-a apartinut englezilor, care au fost aproape de gol prin Owen (‘11), Lampard (‘22) si Beckham (‘43), ultimii doi punându-l la grea incercare pe portarul paraguayenilor cu mingi expediate de la distanta. In prelungirile primei reprize, elevii lui Anibal Ruiz au ratat cea mai mare ocazie a lor, prin Valdez, care a sutat din careu pe lânga poarta lui Robinson.


In partea a doua, Anglia s-a multumit sa conserve avantajul de pe tabela si ocaziile de gol la cele doua porti au fost foarte rare. Englezii au cedat initiativa Paraguayului, fara sa scape insa jocul din mâna, dar sud-americanii nu au fost decât o data periculosi, in minutul 65, când Valdez s-a aflat din nou in pozitie de finalizare, dar Robinson a fost de data aceasta la post.


Elevii lui Sven Goran Eriksson a obtinut trei puncte fara sa depuna un efort prea mare, echipa Paraguayului evoluând sub asteptari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU