15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDuel intre Roma si Inter

Duel intre Roma si Inter

Stadionul „Giuseppe Meazza“ va gazdui in aceasta seara, de la ora 21.45, partida dintre Internazionale si AS Roma, contând pentru mansa a doua a finalei Cupei Italiei. In tur, pe „Stadio Olimpico“, partida s-a terminat la egalitate, 1-1, Inter deschizând scorul prin atacantul argentinian Julio Cruz (‘7), in timp ce Roma a egalat in minutul 55, prin mijlocasul brazilian Mancini.


In prima mansa, Chivu a jucat doar o repriza, el fiind schimbat la pauza cu Bovo din cauza unei accidentari. Fundasul român a spus ca s-a refacut dupa accidentarea suferita, fiind pregatit sa joace in meciul de pe „Giuseppe Meazza“. „Sunt bine si voi putea juca. Nu m-am antrenat in ultimul timp pentru ca nu am vrut sa fortez lucrurile“, a spus românul.


Chivu a opinat ca AS Roma tinteste victoria pe „Giuseppe Meazza“, in ciuda numeroaselor absente din lot. „Este un meci aparte care se poate incheia in multe moduri. Sa joci o finala este onorant, dar sa o câstigi inseamna intrarea in istoria clubului. Faptul ca avem multe absente nu ne demoralizeaza.“, a spus Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS