15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomanii si-au intrerupt sirul victoriilor

Romanii si-au intrerupt sirul victoriilor

Dupa unsprezece partide câstigate, echipa la care evolueaza Cristi Chivu a remizat, duminica seara, cu Inter Milano. 


AS Roma, formatia la care evolueaza capitanul tricolorilor, Cristian Chivu, a terminat la egalitate, duminica seara, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), partida cu Inter Milano, in etapa a 28-a din Serie A. In ultimele unsprezece meciuri disputate in prima liga italiana, trupa din capitala Italiei obtinuse unsprezece victorii consecutive, un nou record pentru primul esalon din peninsula.


Mijlocasul brazilian Rodrigo Taddei a marcat pentru Roma in minutul 9, in urma unei actiuni individuale a compatriotului sau Mancini, iar fundasul Interului, Marco Materazzi, a reusit sa egaleze cu un minut inainte de final, invingându-l pe portarul Doni cu o lovitura de cap.


In urma acestui rezultat, Roma a pierdut pozitia a patra in clasament, in timp ce Inter se mentine pe locul al treilea.


Spalletti si-a laudat fundasii


La finalul partidei de pe „Stadio Olimpico“, antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a spus ca fundasul Cristian Chivu a avut o evolutie foarte buna.


„Dupa ce am deschis scorul, partida a decurs normal pentru noi. Am profitat de calitatile noastre pentru a ajunge in fata portii adverse, dar nu am mai reusit sa marcam. In finalul meciului nu am mai presat si astfel fundasii nostri, care au fost foarte buni, in special Chivu, au fost nevoiti sa degajeze multe baloane la intâmplare“, a spus Spalletti.


„Chivu si Mexes au fost perfecti“


Cotidianul Voce di Milano a elogiat prestatia cuplului de fundasi centrali ai Romei, formata din Chivu si Mexes: „Chivu si Mexes au fost perfecti. Cei doi formeaza un cuplu de fundasi care sunt practic de netrecut“.


Internationalul român a fost notat cu 6 de cotidianul Il Giornale si de agentia Datasport, la fel ca si francezul Olivier Dacourt.


„Chivu a avut un joc solid in defensiva, blocându-i in mai multe rânduri pe Cruz si Recoba. Din pacate, dormea la golul egalizator al milanezilor“, a scris Il Giornale. In schimb, Datasport a notat faptul ca „jucatorul român a avut probleme fizice in duelul cu Julio Cruz, dar si-a revenit când argentinianul a fost inlocuit cu Martins“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS