16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCine poate opri AS Roma?

Cine poate opri AS Roma?

Trupa lui Luciano Spalletti continua sa uimeasca in Serie A. Dupa ce, la un moment dat, se afla in partea inferioara a clasamentului, AS Roma a adunat victorie dupa victorie, ajungând pe un loc de Cupa UEFA. Giallorossi ameninta chiar pozitia a patra, care duce in Liga Campionilor, dupa ce sâmbata seara au reusit sa obtina un succes categoric pe „Ennio Tardini“, in fata celor de la FC Parma, in cadrul etapei a 23-a din Serie A.


Echipa la care evolueaza Cristian Chivu s-a impus cu 3-0, trecându-si in cont a saptea victorie consecutiva din campionat, cu care a adunat 42 de puncte, cu doua mai putine decât Fiorentina lui Bogdan Lobont (locul 4), care ieri dupa-amiaza urma sa joace acasa, cu Lecce. Calificata in semifinalele Cupei Italiei dupa o dubla mansa cu Juventus, Roma nu a dat semne de oboseala la Parma si a facut inca un joc excelent. Mijlocasul brazilian Alessandro Mancini a fost din nou „eroul“ partidei, reusind o „dubla“ (’47, ’72), iar Simone Perrotta a inchis tabela in minutul 77. Chivu a fost titular si a evoluat pe toata durata partidei, având câteva interventii utile in aparare.


Intr-un alt meci, Siena si Ascoli au terminat la egalitate, 1-1. Atacantul albanez Erjon Bogdani a marcat pentru gazde in minutul 50, Gianluca Comotto deschizând scorul pentru Ascoli, in minutul 38. Celelalte partide ale etapei a 23-a a campionatului italian, Cagliari – Empoli, Fiorentina – Lecce, Inter – Chievo, Juventus – Udinese, Lazio – Milan, Sampdoria – Treviso, Reggina – Palermo si Livorno – Messina, s-au disputat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS