16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGetafe a parasit competitia

Getafe a parasit competitia

Contra a evoluat pâna in minutul 68, in timp ce Craioveanu nu a facut parte din lotul deplasat de Schuster la Barcelona.


Singura echipa din Primera Division care are in componenta jucatori români, Getafe, a fost eliminata miercuri seara din Cupa Spaniei, dupa ce a remizat, scor 3-3, pe terenul formatiei Espanyol Barcelona, in mansa a doua a optimilor de finala. In tur, catalanii se impusesera cu scorul de 1-0.


Pe „Montjuic“, in fata a 7.100 de spectatori, Getafe a deschis scorul in minutul trei prin Riki, acelasi jucator majorând avantajul oaspetilor dupa un sfert de ora de joc. Espanyol a reusit apoi sa inscrie de trei ori la rând, prin Costa (’25) si Soriano (’53, ’66), mijlocasul lui Getafe, Pernia, stabilind scorul final in minutul 84, din penalti.


La oaspeti, Cosmin Contra (foto) a fost titular si a evoluat pâna in minutul 68, când a fost inlocuit cu Paunovic, in timp ce Craioveanu nu a fost convocat de antrenorul Schuster pentru acest meci.


Alte rezultate


Intr-o alta partida, FC Barcelona a surclasat, cu 6-0, pe teren propriu, formatia din liga a treia Zamora, prin golurile lui Ezquerro (‘1), Larsson (’19, ’21), Motta (’35), Van Bommel (’52) si Maxi (’81-p). Trupa lui Rijkaard câstigase si mansa tur, cu scorul de 3-1.


Miercuri s-a disputat si partida tur dintre Atletico Madrid si Zaragoza, incheiata cu victoria oaspetilor, scor 1-0. Meciul trebuia sa se dispute in urma cu o saptamâna, insa a fost amânat dupa ce 14 jucatori ai gazdelor suferisera o toxinfectie alimentara.


Iata si celelalte rezultate inregistrate in mansa a doua a optimilor de finala ale Cupei Spaniei: Betis Sevilla – Celta Vigo 0-0 (in tur, 1-1), FC Sevilla – Cadiz 0-0 (in tur, 2-3), Osasuna – Deportivo 2-1 (in tur, 2-4), Valencia – Villarreal 1-0 (in tur, 3-0). Partida Real Madrid – Athletic Bilbao (in tur, 1-0) urma sa se joace aseara, in timp ce meciul retur dintre Real Zaragoza si Atletico Madrid va avea loc pe 18 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS