23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTransferuri bomba fara bani

Transferuri bomba fara bani

Conducerea gruparii gorjene a admis ca poarta negocieri cu Nicolae Grigore, Ionut Dragomir, Arman Karamian si Alin Litu, toti având o calitate comuna, nu costa bani.


Daca Ionut Dragomir si Arman Karamian sunt liberi, Nicolae Grigore si Alin Litu se afla sub contract cu Rapid, respectiv Steaua, cele doua cluburi din Capitala intentionând sa-i imprumute la Pandurii, unde sansele sa evolueze si implicit sa creasca in valoare sunt mai mari. Grigore este singurul rapidist cu sanse de a fi inregimentat de Hizo, celelalte nume vehiculate din tabara lui Razvan Lucescu nefiind luate in calcul.


Dolha se afla in ultimele sase luni de contract, iar Rapid vrea sa renunte la el in schimbul unei sume de bani, portarul având oferte de la echipe din strainatate. Nae Constantin a incheiat contractul cu giulestenii, dar are oferte din Ucraina, iar Pandurii nu poate concura nici macar cu echipe din România pentru a-si asigura serviciile fotbalistului. De la Steaua Bucuresti doar atacantul Alin Litu poate ajunge la gruparea din Târgu Jiu, asta dupa ce antrenorul Cosmin Olaroiu isi va da acordul in acest sens.


Un lucru este cert, Pandurii nu are buget de achizitii in aceasta iarna, tintele conducerii gruparii gorjene fiind fotbalistii liberi de contract sau imprumutati. „E foarte greu acum pentru Pandurii, dar toti fotbalistii pe care ii vom aduce in iarna vom cauta sa ii gasim liberi de contract. Daca nu se va putea, vom incerca sa ne legam de acele cluburi care nu cer servicii in schimb pentru transferuri. Si un astfel de club este Steaua. Te ajuta cu tot sufletul daca poate, daca nu, te lasa in pace si spune «nu avem nici un jucator care sa va fie folositor»“, a afirmat presedintele Marin Condescu.


„Pandurii“ nu vor sa fie marionete


Pandurii Târgu Jiu a anuntat in vara un buget maxim de 1.500.000 de euro, din care se platesc salariile, contractele si primele jucatorilor din lot pentru sezonul 2005-2006. Presedintele Condescu spune ca acest buget nu poate fi suplimentat, iar Hizo trebuie sa se multumesca si cu jucatori ieftini si utili. „Acum vom aduce acei jucatori de care antrenorul Viorel Hizo spune ca are nevoie. Vom cauta, ca si pâna acum, sa facem acele transferuri care sa ne permita sa ramânem in Divizia A fara sa cheltuim foarte multi bani, fiindca nu avem. Astia sunt si ii folosim cât mai bine“, a sustinut boss-ul „pandurilor“.


Desi agreeaza varianta unor imprumuturi de la echipele mari din Divizia A, Pandurii nu vrea sa fie considerata „satelitul“ nimanui. „Suntem gorjeni si ne place sa spunem ca nu avem mintea priponita, asa ca nu ne vom lega de nici un club pentru a deveni un fel de «satelit» care sa le creasca jucatorii. Ii respectam pe toti cei care ne pot da anumiti jucatori, dar nu vrem sa devenim marioneta cuiva“, a explicat Marin Condescu cum sta colaborarea „pandurilor“ cu cluburile bucurestene.


Daca Dinamo are deja un reprezentant la Târgu Jiu, Scarlatache, urmeaza ca Steaua si Rapid sa intareasca echipa lui Hizo cu jucatori neexperimentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII