15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEverton se scufunda

Everton se scufunda

Echipa Everton, adversara formatiei Dinamo Bucuresti in turul I al Cupei UEFA, a suferit simbata o noua infringere in Premier League. Trupa lui David Moyes a pierdut pe teren propriu, in fata nou-promovatei Wigan, cu 0-1. Unicul gol al partidei a fost inscris de Francis, in minutul 47. Reamintim, partida dintre Everton si Dinamo, din mansa secunda a turului I al Cupei UEFA, va avea loc joi, la Liverpool, de la ora 22.00. In tur, formatia bucuresteana a cistigat cu scorul de 5-1.


Chelsea a primit primul gol dupa 137 de zile


Jucatorul echipei Aston Villa, Luke Moore, a cistigat premiul de 10.000 de lire sterline oferit de cotidianul The Sun, inscriind simbata primul gol in poarta formatiei Chelsea dupa 137 de zile. Chelsea a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Aston Villa, in etapa a saptea din Premier League. Moore a marcat in minutul 44, in timp ce pentru echipa londoneza a inscris Frank Lampard (’45, ’75-penalti). Jurnalul The Sun a lansat vineri o campanie de incurajare a adversarelor echipei Chelsea, oferind 10.000 de lire sterline primului jucator care urma sa inscrie un gol in poarta formatiei londoneze, in campionatul Angliei.


Jose Mourinho, managerul clubului Chelsea, a spus ca nu il deranjeaza faptul ca echipa sa a primit un gol in meciul cu Aston Villa. „A fost un meci foarte dificil, o partida foarte buna. Aston Villa s-a aparat bine, dar nu a venit doar pentru asta. Sint multumit de rezultat. Ma bucur ca golul pe care l-am primit a fost unul normal, nu o greseala prosteasca. Un gol frumos pentru ei“, a spus Mourinho.


Surpriza pe „Old Trafford“


Cea mai mare surpriza a rundei a saptea din Premier League s-a produs pe stadionul „Old Trafford“, acolo unde echipa lui Sir Alex Ferguson, Manchester United, a pierdut, cu 1-2, disputa cu Blackburn Rovers. Pentru „diavoli“ a inscris olandezul Van Nistelrooy (’67), in timp ce oaspetii au punctat prin Pedersen (’33, ’81).


In celelalte meciuri disputate simbata in etapa a saptea a campionatului Angliei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Birmingham City – Liverpool 2-2 (Au marcat: Warnock ’72-autogol, Pandiani ’75 / Luis Garcia ’68, Cisse ’83-penalti), Newcastle United – Manchester City 1-0 (A marcat: Owen ’18), West Bromwich Albion – Charlton Athletic 1-2 (Au marcat: C. Davies ’51 / D. Murphy ‘9-penalti, ’31), West Ham United – Arsenal Londra 0-0, Bolton Wanderers – Portsmouth 1-0 (Nolan ’25). Meciul Middlesbrough – Sunderland s-a disputat aseara, dupa inchiderea editiei, iar partida Tottenham Hotspur – Fulham este programata astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS