16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii l-au suparat pe Hagi

Suporterii l-au suparat pe Hagi

Gica Hagi continua cu Galatasaray cursa de urmarire a liderului Fenerbahce. „Cim-Bom“ a reusit simbata seara o victorie categorica in deplasare, 3-0 cu Istanbulspor, intr-un meci din cadrul etapei a 24-a a campionatului Turciei. Pe stadionul „Olimpic“, cel care a fost gazda Galatei la inceputul sezonului si care atunci nu prea i-a purtat noroc, trupa „Regelui“ a condus ostilitatile si nu a dat nici o sansa adversarului. Hagi a mizat in atac pe Hasan Kabze, un pusti de doar 18 ani adus de la Dardanelespor, iar acesta a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale. Kabze a punctat in minutele 7, 45 si 63, irosind si alte doua ocazii, pe lista ratarilor mai trecindu-si numele Ribery, Sukur, Ayhan si Cihan.


In urma acestei victorii, Galatasaray ocupa pozitia a doua in clasament, avind 57 de puncte, cu doua mai putine decit Fenerbahce, care urma sa intilneasca aseara, pe teren propriu, pe Genclerbirligi. Intr-un alt meci disputat simbata, ocupanta locului trei, Trabzonspor, s-a impus cu 4-3 in fata lui Sakaryaspor, acumulind 55 de puncte. In runda a 24-a a Superligii turce s-au mai consemnat rezultatele: Ankaragucu – Denizlispor 1-1, Konyaspor – Malatyaspor 2-0.


Arif si Hasan Sas, huiduiti


Desi s-a declarat multumit de rezultat si de prestatia elevilor sai, cu toate ca „ar fi putut marca mai multe goluri“, Gica Hagi s-a suparat la finalul partidei pe o parte a suporterilor care i-au apostrofat in timpul meciului pe Arif si Hasan Sas. Intrati in teren in repriza secunda, cei doi „veterani“ au fost huiduiti pentru ca nu i-au pasat francezului Franck Ribery in citeva faze in care acesta se afla intr-o pozitie buna si ar fi putut marca. Vazind ca reactia suporterilor continua, Arif a inceput sa gesticuleze in directia acestora, moment in care Hagi a intervenit si le-a cerut fanilor sa inceteze.


Tehnicianul român a precizat ca nu intelege de ce suporterii s-au comportat astfel. „Acesti fotbalisti merita afectiune deoarece ei au adus multe trofee pentru Galata. Sint lucruri urite, care ma supara si ma intristeaza. Arif si Hasan se numara printre jucatorii care au facut multe pentru Galatasaray si aici ma refer si la mine. Meritam mai mult respect“, a afirmat „Regele“.


„Este greu de inteles. Exista jucatori care au venit la Galatasaray, au cistigat milioane de dolari, nu au facut nimic si au plecat. Toti suporterii ar trebui sa fie mindri de jucatori ca Arif si Hasan. Ii respect mult pe suporteri, insa am o rugaminte: daca fanii nu ne vor, atunci sa plecam si noi. Nu am adus la Galatasaray vorbe goale, ci trofee. Acesti jucatori si-au dat viata pentru Galata. M-am simtit foarte prost, iar daca eu m-am simtit astfel, ginditi-va la ce a fost in mintea jucatorilor. Echipa are un antrenor, iar el foloseste jucatorii cum considera oportun. Este responsabilitatea lui“, a completat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS