15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBani pentru proiecte de asistenta sociala

Bani pentru proiecte de asistenta sociala

Doljenii care doresc sa construiasca azile pentru batrâni, locuinte pentru victimele violentei in familie sau adapostirea celor fara casa pot solicita finantare din partea statului.


Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Dolj a primit ghidurile de finantare a proiectelor in domeniul asistentei sociale si metodologia de finantare a proiectelor privind dezvoltarea si mentinerea unitatilor pentru prevenirea si combaterea violentei in familie, dezvoltarea serviciilor de recuperare si reintegrare sociala destinate agresorilor familiali, dezvoltarea serviciilor de ingrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice dependente, dar si combaterea excluderii sociale a persoanelor fara adapost prin crearea de centre sociale de urgenta.


„Furnizorii de servicii sociale pot obtine de la sediul nostru ghidurile de finantare. In acelasi timp, angajatii nostri ofera celor interesati consiliere in vederea intocmirii proiectelor. Termenul-limita pâna la care isi pot depune documentatia este 17 iulie 2006“, a mentionat Florian Vlaescu, director executiv al DMSSF Dolj.


In plus, reprezentantii DMSS Dolj atentioneaza toti furnizorii de servicii sociale sa-si obtina certificatele de acreditare pâna cel mult in luna decembrie 2006, in caz contrar riscând sa primeasca amenda intre 1.000-5.000 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS