16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți foarte multe de făcut acasă, pentru că vreți să faceți unele schimbări în locuinţă. Nu trebuie să faceți eforturi foarte mari, pentru că puteți continua şi în zilele care urmează. Investiți în câteva obiecte decorative care vor schimba atmosfera în locuinţă. Câteva perne colorate, de exemplu, vor face o diferenţă uriaşă.

Taur
Dacă aveți probleme de sănătate, fiți sigur că sunt rezultatul exceselor pe care le-ați făcut în ultima vreme. Nu puteți da vina pe altcineva pentru durerea de cap şi stomacul greu, aşa că nu vă descărcați nervii pe familie şi pe prieteni. Oricum, starea asta nu durează mult, dar ar trebui să vă odihniți. Refuzați, deci, invitaţiile pe care vi le fac colegii.

Gemeni
Începeți ziua cu o dorinţă extraordinară de a împărtăşi un secret care vă macină de multă vreme. Ştiți, însă, că uneori adevărul poate provoca multă suferinţă, aşa că încercați să nu vă gândiți doar la dumneavoastră când vreți să vă descărcați. Este important să dați dovadă de diplomaţie când discutaţi cu ceilalţi.

Rac
Nu vă doriți nimic mai mult decât să fiți singur. S-ar putea, însă, ca oamenii apropiaţi să nu ţină cont de dorinţele dumneavoastră. Nu vă enervați! Sunt bine intenţionaţi. Pur şi simplu, nu îşi dau seama că dorinţa de singurătate este atât de mare. Seara vă puteți bucura de linişte. Cumpărați mâncarea preferată, uitați-vă la un film bun şi relaxați-vă!

Leu
Sunteți gazda unui eveniment social important, în cadrul căruia veți afla foarte multe informaţii importante. Aveți foarte multă energie, aşa că veți face faţă cu brio acestor întâlniri. Nu vă dați, însă, peste cap ca să îi mulţumiți pe cei care vă calcă pragul. Răsfăţați-vă cu o cină delicioasă şi cu un film vechi.

Fecioară
Aveți multe obligaţii pe care trebuie să le respectaţi, chiar dacă ați prefera să stați acasă. Trebuie să îndepliniți promisiunile pe care le-ați făcut rudelor şi prietenilor, dar nici la muncă nu veți avea o zi uşoară. Ştim că nu puteți spune nu, dar încercați să nu puneți presiune pe dumneavoastră. Când nu mai puteți, luați o pauză.

Balanţă
Aveți multă energie şi simţiți nevoia să o folosiți pe toată. Nu ezitați să le cereți prietenilor să vă însoţească la plimbare în parc. Bucurați-vă de o zi în aer liber, pentru că vă veți încărca bateriile. Dacă stați la birou, ieşiți la fiecare 50 de minute şi respirați aer curat. Nu uitați să vă hidratați şi să mâncați cât mai sănătos.

Scorpion
S-ar putea să primiți o promovare sau va trebui să faceți faţă unor provocări care vă vor pune bine în ochii şefilor. Nu aveți foarte multă încredere, însă nu lăsați aceste nesiguranţe să vă facă să refuzați astfel de oportunităţi. Sunteți de neoprit atunci când vă doriți asta. Iar îndoiala pe care o aveți în forţele proprii va trece în zilele următoare.

Săgetător
Banii şi prietenii nu se înţeleg bine niciodată. Ţineți minte asta, mai ales astăzi, când un apropiat vă cere un împrumut. În loc să îi dați bani, mai bine îl ajutaţi să își sporească veniturile. Un ajutor pe termen scurt nu îi va face prea mult bine. Nu intrați în conflicte la locul de muncă, pentru că nu veți câştiga nici o discuţie în contradictoriu.

Capricorn
Astăzi sunteți foarte relaxat şi nu mai sunteți atât de dornic să faceți performanţă la muncă. Nu vă faceți griji, este o situaţie temporară. Profitați de ea pentru a face unele schimbări acasă. O curăţenie generală sau câteva obiecte decorative noi vă vor face să vă simţiți mult mai bine. Muzica este cea mai bună prietenă şi cea mai eficientă metodă de relaxare.

Vărsător
Vă dați seama că sunt foarte multe locuri pe care vreți să le vizitați, vreți să cunoaşteți oameni noi, dar nu prea aveți timp să ieşiți din rutină. Aveți foarte multe responsabilităţi la muncă, dar şi acasă. Nu intrați în panică. Este o perioadă agitată, dar nu va dura la nesfârşit. O cină delicioasă şi un film vechi vă mai scapă de supărare.

Peşti
Dacă ați făcut excese în ultima veme, veți plăti pentru ele. Durerile de cap, problemele digestive sunt foarte probabile şi nu prea aveți cum să scăpați de ele. Încercați să luați lucrurile uşor, fără prea multe responsabilități. Dacă puteți să vă luați liber, nu ezitați să o faceți. Până seara, veți reveni la forma normală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS